AcasăNewsGuvernul ajuta IT-istii, nu neurochirurgii

Guvernul ajuta IT-istii, nu neurochirurgii

Guvernul moare de grija IT-istilor, desi se stie ca astia au salarii babane. E drept, pe carca lor. Dar de ce le trebuie lor un ajutor de stat si neurochirurgilor nu? Ca si acestora le vor scadea veniturile dupa 1 ianuarie? De ce e mai egal un IT-ist decat un jurnalist, ma rog? Sau decat un arhitect sau politist?

Guvernul moare de grija IT-istilor, desi se stie ca astia au salarii babane. E drept, pe carca lor. Dar de ce le trebuie lor un ajutor de stat si neurochirurgilor nu? Ca si acestora le vor scadea veniturile dupa 1 ianuarie? De ce e mai egal un IT-ist decat un jurnalist, ma rog? Sau decat un arhitect sau politist?

Guvernul moare de grija IT istilor desi se stie ca astia au salarii babane E drept pe carca lor Dar de ce le trebuie lor un ajutor de stat si neurochirurgilor nu Ca si acestora le vor scadea veniturile dupa 1 ianuarie De ce e mai egal un IT ist decat un jurnalist ma rog Sau decat un arhitect sau politist

Mai tineti minte inamicul nr. 1 al domnului Tudose-Dragnea-Tariceanu? Multinationalele, bre. Fioroasele afaceri ce produc profit (a se citi „sug sudoarea si portofelele conationalilor), profit grasalan pe care apoi il trimit peste granite, in tarile bogate, ca sa fie si mai bogate. Unde credeti dumneavoastra ca lucreaza 90 la suta din IT-isti romani? La buticul lui nea Ion? La Nana, la Basescu? Nu, oameni buni, la multinationale. Pai, cand i s-a facut mila Guvernului de multinationale de s-a gandit sa le acorde un ajutor de stat eroicilor nostri IT-isti care s-au vandut techinului strain?  Sa ne lamureasca cineva: este multinationala inamicul public nr. unu sau nu? Vrem bani de la multinationale, prin clasica impozitare a profitului, sau le dam noi bani angajatilor lor ca sa le ajutam sa infloreasca si pe mai departe? Eu, unul, nu mai inteleg nimic! Dar aceasta noua balbaiala demna de Ilf si Petrov si nu este decat inceputul distractiei. Fiti atenti aici! Nici nu aruncase bine Executivul zvonul ca pregateste cazul cu cadorisirea IT-istilor, ca apare un nou material in presa in care nu numai ca se estimeaza numarul lucratorilor IT ce vor fi pagubiti dupa 1 ianuarie, ci si cat vor pierde. Practic, se indica exact suma ce trebuie alocata bietilor oameni, ca nu cumva sa piarda una de un leu. Bref, avem 35.000 de IT-isti. Odata cu trecerea contributiilor la angajat, lunar, acestia pot pierde pana la 3 milioane de euro. Ai priceput Guvern? Dar, dumneata, domnule Tudose-Dragnea-Tariceanu? Cu atat trebuie sa ajuti IT-istul  national, hipsteras si tefelist, cu 3 milioane de euro, luna de luna. Oare de unde sa fi venit acest calcul? Nu cumva de la multinationale, caci ele stiu cel mai bine pe cine exploateaza in propriul beneficiu? Sa vad cum te executi, Executivule! Revenind la acest ajutor, in sine. De ce e mai egal IT-istul decat neurochirurgul?  Asta nu pierde banuti dupa 1 ianuarie? Dar cu arhitectii si medicii pediatri cum ramane? Dar noi, ziaristii, noi de ce nu primim un ajutor de stat? Adica unii au ciunga-n par si altii n-au sapca? N-ar trebui sa ne trateze statul pe toti la fel, ca de la toti suge si pe toti ii beleste cu taxe peste taxe? Nu cumva am ajuns iar sa traim in Ferma animalelor?

author avatar
Catalin Dumitrescu
448 afisari

2 COMENTARII

  1. Un neurochirurg nu mai poate face numic pentru un politruc amețit de beția puterii , decît în momentul în care acesta îi poate prelungi viața într-un scaun cu rotile … , în cel mai fericit caz ! În schimb , un IT-ist , îi asigură tehnica de manipulare a bieților romăni contributori și fideli alegători … ! În rest , arhitectul , pediatrul … , aceștia pot fi substituiți cu personaje de peste hotare … , că guvernanții au bani .. ! Mulți … !

  2. Ba nea Dumitrescule,rau e cind esti prost ! Tu nu stii,dar pe cei din jur ii afecteaza .Hai sa-ti spun o poveste .Adevarata ! Cind ajungi la nea neurochirurgul,la operatie,ala de face de zece mii de coconeti instant,ca ness-ul si-ti indica si cit tre sa dai la anestezist ,nu care cumva sa strici piata.Un IT-ist,care nu e neaparat tefelist (aia adevarati nu mai au forta si timp sa oracaie prin piete) chiar munceste si in afara de salariu nu-i mai da nimeni cinci -zece mii de coconeti zilnic .Un programator adevarat,la patruzeci de ani e terminat,nu mai da randament .D`aia guvernul face ce face …..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger