AcasăNewsGuvernatorul BNR, la Cotroceni. Ședință cu Iohannis, Orban și Cîțu

Guvernatorul BNR, la Cotroceni. Ședință cu Iohannis, Orban și Cîțu

Pentru prima oară de la apariția crizei generate de noul coronavirus, guvernatorul Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, participă la o ședință la Cotroceni.

O astfel de întrevedere a început vineri la ora 12. La discuțiile convocate de președinte sunt prezenți premierul Orban și ministrul Finanțelor, Florin Cîțu.

Din câte a anunțat Președinția, ședința are în vedere „evaluarea situației economice în contextul crizei generate de epidemia de COVID-19″.

Rămâne de văzut dacă după aceste discuții președintele va ieși la declarații, până la acest moment nefiind făcut un anunț în acest sens.

În urmă cu trei zile, marți mai exact, Klaus Iohannis avusese o întâlnire cu reprezentanți ai mediului de afaceri, pe tema măsurilor de relansare economică, în contextul situației provocate de noul coronavirus.

sursa foto: presidency.ro

author avatar
Cristina Stefan
331 afisari

2 COMENTARII

  1. s a zis pe la tv ca a creeat catu niste ifn uri care sa ruleze banii care trabuiesc dati acum pe la unii care au bafta sa mai iasa din agonie si daca e asa ce sa mai discute cu bancherii cu bnr ca nu au nici o treaba nu a spus isarescu ca nu e sub obladuirea lui????!!

  2. Trebuie sa stie toata lumea ca majorarea pensiilor cu 40% conform legii pensiilor in vigoare, ESTE O CORECTARE A MODULUI DE CALCUL A APENSIILOR PUBLICE CARE A FOST MODIFICAT DE REGIMUL BASESCU IN DETRIMENTUL PENSIONARILOR , URMARE A ACESTEI MODIFICARI PENSIILE PUBLICE SUNT MICI SI PENSIONARII SUNT LA LIMITA EXISTENTEI!!!!
    IAR DACA NU SE APLICA ACEASTA MAJORARE DE 40 % CONFORM LEGII IN VIGOARE INSEAMNA CA SE CONDAMNA PENSIONARII LA O SARACIE CRUNTA DUPA CE LE ESTE INTERZISA IN MOD DISCRIMINATORIU SI IESIREA DIN CASE !!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger