AcasăNewsGusa: Nastase va fi condamnat!

Gusa: Nastase va fi condamnat!

Cozmin Gusa a criticat dur prestatia liderilor PSD

Lui Adrian Nastase i se apropie franghia de par. Cel putin asa sustine Cozmin Gusa, care a precizat ca sentinta in cazul fostului premier va fi una dura.

Cozmin Gusa a criticat dur prestatia liderilor PSD

Adrian Nastase incearca sa stranga partidul in jurul sau pentru a scapa de dosarele penale. O spune, cu subiect si predicat, Cozmin Gusa, fost secretar general al PSD pe vremea cand partidul era condus de acelasi Adrian Nastase.

„Nastase din perioada 2001-2003, cand am lucrat impreuna, era un barbat politic cu multe defecte, dar cu o coloana vertebrala solida, Nastase dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale si a plecat si de la sefia Camerei Deputatilor, a devenit usor nevertebrat”, a mai declarat Gusa. Totodata, acesta a precizat ca in PSD exista o puternica antipatie fata de Victor Ponta, situatie care-l inspaimanta pe actualul lider social-democrat.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.091 afisari

5 COMENTARII

  1. Ce-l tot bagati in seama pe acest nemernic de Gusa? El stie tot, tot timpul, dar a posteriori, iar pe unde trece se alege praful.

  2. Cred ca intr-un eseu cu titlul „Arta datului cu presupusul la romani”,acest ipochimen ,care exceleaza in „batutul campilor,ca la Cimpia Turzii”,ar trbui sa ocupe un loc important.Poate cineva sa-mi indice un domeniu in care ,acest”obraz subtire si fin”nu s-a bagat in seama,dandu-si cu presupusul?Exista vreun contemporan ,oricat de ilustru cu care putanul sa nu se traga de bracinar?

  3. in perioada Nastase,cu acordul lui Iliescu s-a distrus masiv industria romaneasca.drept recompensa matusa Tamara i-a dat 1 milion de euro.
    Iliescu,Roman so Nastase merita 5 ani de bulau.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger