AcasăNewsGusa e tare-n GURA!

Gusa e tare-n GURA!

Marele guru al geostrategiei mondiale si de la Buhusi, de Cozmin Gusa zic, a descoperit una dintre tainele nemarturisite public si la o ora de varf de catre DEX. Si anume ca MUIE, transcriu aidoma dictionarului, inseamna GURA. Si ca termenul n-ar avea nimic vulgar.

Sigur ca nu e vulgar, daca tu zici, Cozmine, dar de ce, cand te intalnesti cu o veche prietena, nu i-o spui pe sleau: „Hai sa-ti dau o muie, ca nu te-am mai vazut de-un an!”?

Sex oral cu PSD?

Ca termenul are conotatii frivole, descrise in amanuntime in dictionar, fiind vorba de sex oral, este de la sine inteles. Dar pe Gusa nu-l intereseaza si nici nu-l ajuta chestia asta, pentru ca altminteri nu-i mai iesea planul la socoteala. Adica planul lui de a declansa campania „Gura PSD!”, inspirat de o inscriptie de pe un deal, in forma vulgara, una pe care Rares Bogdan a batut atata moneda incat era ca un banc spus de 20 de ori fara pauza, cand poanta se topeste in prostie. Culmea este ca guristul face iures cu gaselnita lui si toti ziaristii de la Realitatea TV se inzorzonasera cu cate o muie pe guler sau pe piept. Explic: o insigna pe care scria „Gura PSD!”

Nu ma inspira

Gusa a semnat, deci, contractul cu prostia ridicata la rang de subtilitate. N-a scos insa o vorba despre datoria catre stat, aia care cred ca a sarit de 25 de milioane de euro. E corect, analistule, sa-ti spun „Gura Cosmine!”? Sigur intelegi? Te intreb nu de altceva, dar prea sunt clare explicatiile din DEX si sa nu cazi in pacat. Vezi, pana si mie, care sunt cumpatat, incepe sa-mi fuga mintea la ce nu ma inspira.

GURA Bogdane!

Gusa, sa o pui pe Denise Rifai sa poarte pe reverul sacoului insigna aia nu mi s-a parut o chestie desteapta. Poate fata nu are chef. De gura e vorba De „Gura PSD!”. Nu de alta, dar sunt partide care stau mai bine cu gura. Uite, pe Orban l-ar aranja teribil sa-i strige lumea pe strada „Gura PNL!” Si pe aia de la USR i-ar incanta, cred. Dar cel mai mult mi-ar placea sa-l vad pe Rares Bogdan cu o insigna din asta in piept. Apropo, ai idee, se epileaza si acolo? Si PSD, crezand ca e vorba de o invitatie, sa se buluceasca sa-i dea. Sa-i dea cu gura.

author avatar
Valentin Boeru
3.577 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu pot înțelege cum unii „comentatori”, cu nume rafinate, își permit să arunce zoaie pe site-ul unui ziar . Dar ei nu știu și nici nu vor afla, în micimea lor, că lăturile îi plesnesc drept peste ochi. Asemeni unui bumerang.

  2. Sant comici astia de la Realitatea Tv,cred ca ne-am plictisi fara ei,pacat ca au o datorie asa de mare la stat(20 si ceva de mil de EUR)si sper sa nu-i inchida,mi-e urat fara ei…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger