AcasăNewsGusa: Basescu sta cu demisia pe masa

Gusa: Basescu sta cu demisia pe masa

Analistul politic Cozmin Gusa sustine ca presedintele Traian Basescu ar putea sa forteze propria demisie pentru a redeveni jucator politic in fruntea PDL.

Cozmin Gusa sustine ca Traian Basescu ar fi dispus sa demisioneze pentru a se reinventa ca lider politic

Traian Basescu urmareste sa se reinventeze ca lider politic, considera Cozmin Gusa, mentionand ca, in felul acesta, seful statului ar putea ramane ”patriarhul” PDL.

Traian Basescu vrea in fruntea PDL un personaj obedient

”Eu nu-l vad pe Traian Basescu foarte imaginativ, dar il vad foarte determinat sa aplice niste scheme strategice clare (…)Eu asa vad jocul lui Traian Basescu,  nu-l vad un joc la asteptare, eu il vad astazi foarte determinat sa conduca jocul si, in consecinta, in postura de a forta o demisie a sa”, a declarat analistul politic, precizand ca presedintele joaca soarta PDL-ului  pe mai multe fronturi. ”Astazi, Traian Basescu creeaza mai multe aripi care vor avea fiecare  un candidat la presedintia PDL-ului, pentru ca doreste sa joace pe mai multe cai in aceste alegeri, dintr-un singur motiv. Ar dori ca viitorul lider al PDL-ului sa fie intr-o relatie de subordonare explicita fata de autoritatea sa politica, astfel incat, la randul sau, sa se poata reinventa ca lider politic, nu administrativ cum este acum”, a conchis Gusa.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.472 afisari

2 COMENTARII

  1. CONTROVERSE ale POLITICII. Romania continuua decaderea cu mare desfranare. Dupa fiecare scrutin socul prabusirii e tot mai mare. Politica este cheia nenorocirii poporului roman. Ca cetatean si binevoitor pentru viitorul neamului romanesc cum sa mai poti astepta vreo speranta cand vezi numai situatii cotroversate:
    Presedintele tarii emanatie a PDL numeste la conducerea SRI un om din PSD pe dl Maior Liviu si la SIE altul de la PNL pe Mihai Razvan Ungureanu si in locul acestuia pe ultima suta de metri pe altul tot de la PNL pe Melescanu cu varsta de peste 70 de ani ca scapa parturile pe holurile institutiilor statului si el e pus conducator de osti, care osti? Poate STALINISTE, la MApN a pus un reabilitat penrtu o serie de fapte dar aflat in curs de cercetari pentru alte infractiuni.Aceasta este dovada ca cei din clasa politica -unii penali- sunt o apa si un pamant. Sunt mana in mana si ofera poporului roman doar CIRC.
    Pupincuristi ca al de COZMIN GUSA a carat mapa si lui ADRIAN NASTASE si lui Basescu si lui Dan Diaconescu si lui Vanghelie, dar s-a facut si sef de partid la PIN pe care l-a cedat(concesionat) LAVINIEI SANDRU, fina cu sotul la PDL Slatina care in cele din urma a trecut la PSD. Acum acelasi pupincurist si-a facut firma de studii politice, dar in paralel excrocheza pe romani preluand tot felul de firme de la oamenI excroci ca VANTU si LIVIU LUCA de la Petrom, in conditii dubioase deoarece cei doi infractori vor sa scape fara a li se confisca averile.
    Din speranta pentru mai bine poporul roman a votat alianta DA si s-au dovedit a nu se bucura de DREPTATE si ADEVAR ci de IMORALITATE si MINCIUNA. A votat apoi PDL, (care s-a dovedit a fi total incapabili de guvernare expunand ca oameni de guvernare numai SEMIDOCTI) toate acestea pentru a scapa de BARONII locali gen MARIAN OPRISAN, DRAGNEA LIVIU, etc. Acum acestia s-au intors din nou la FURACIUNE si asuprirea poporului. Romania nu se poate curati usor de IMORALITATE si INCOMPETENTA deorece este dominata de MAFIE cu radacini adanci in POLITICA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger