AcasăNewsGusa: Antonescu este santajat si controlat de Dan Voiculescu

Gusa: Antonescu este santajat si controlat de Dan Voiculescu

Crin Antonescu este sub tutela lui Dan Voiculescu, ”om crescut la scoala fostei Securitati, bine antrenat”, sustine sus si tare Cozmin Gusa.

Multi nu pricep stransa relatie dintre liberalul Crin Antonescu si conservatorul acuzat de colaborare cu fosta Securitate, Dan Voiculescu

Antonescu, un om ”talentat, insa cu putina autoritate, nu foarte harnic, asta nu este un mit” si a fost controlat toata viata, ba de unul, ba de altul, afirma Gusa. Care il indica pe Dinu Patriciu pe post de ”penultim” tutore, anterior lui Dan Voiculescu in acest rol. In opinia lui Gusa, modul in care actioneaza Antonescu denota clar ca este ”sub influenta lui Dan Voiculescu”, personaj ”in mod evident mult mai siret decat el”, sustine Gusa. Siret si capabil sa-l santajeze pe liderul PNL, dupa cum sustine tot analistul politic: ”Eu nu pot sa-mi inchipui altfel cum un om ca si Crin Antonescu accepta aceasta tutela, pentru ca este evident ca o accepta. Nu poti sa accepti o asemenea tutela decat daca esti santajat”.

In context, Gusa afirma si ca Traian Basescu ”este aproape de suspendare”, initiativa considerata de el o ”nesabuinta” generata tot de Voiculescu, care vrea sa razbune astfel indrazneala institutiilor statului de a controla afacerile familiei sale.

author avatar
Simona Badulescu
711 afisari

2 COMENTARII

  1. bravo guse, in sfarsit cineva spune lucrurilor pe nume, antonescu este o paiatza platita de voiculescu

  2. In sfirsit am inteles,cred,cu totii,noi am scandat ca prostii pe Piata Universitatii ,,Jos Boc,jos Basescu!!!,, ia de cistigat au avut numai patronii Guvernului Ponta:hotii de lux Nastase si Voiculescu!!! Cind oare vor mai prinde la minte romanii….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger