AcasăNews„Guru” Gregorian Bivolaru, ARESTAT în Franța!

„Guru” Gregorian Bivolaru, ARESTAT în Franța!

„Guru” Gregorian Bivolaru, ARESTAT în Franța!„Guru” Gregorian Bivolaru, ARESTAT în Franța! / Sursa FOTO: Facebook

„Guru” Gregorian Bivolaru a fost arestat în Franța.

Împreună cu el au fost săltați și alți 40 de membri ai unei secte internaționale de yoga tantrică.

175 de ofițeri, mobilizați pentru prinderea lui Bivolaru!

Potrivit publicației Liberation, un grup de 41 de persoane au fost reţinute marţi, 28 noiembrie 2023, în Franţa, sub bănuiala că au legături cu o sectă internaţională acuzată de numeroase derive sub acoperirea practicării yoga.

„Guru” Gregorian Bivolaru (71 de ani) este fondatorul acestei grupări de yoga controversate, dezvăluie surse din anchetă pentru presa franceză.

Poliţia a mobilizat pentru această operaţiune 175 de ofiţeri la Paris şi în departamentele Seine-et-Marne, Val de Marne şi Alpii Maritimi.

În momentul arestării lui Bivolaru, din casa unde locuia acesta au fost eliberate 26 de femei! Acestea erau reţinute în „condiţii de spaţiu şi igienă deplorabile”.

Potrivit sursei judiciare citate, primele elemente lasă să se înţeleagă că respectiva sectă era axată în special pe tantra yoga (trezirea spiritualităţii prin intermediul sexualităţii, explică Franceinfo).

De asemenea, „învăţăturile” lui „guru” Bivolaru erau menite să condiţioneze victimele să accepte relaţii sexuale, folosindu-se tehnici de manipulare mentală care urmăresc suprimarea, în rândul victimelor, a oricărei noţiuni de consimţâmânt în cadrul raporturilor sexuale.

Oficiul central de urmărire a violenţelor împotriva persoanelor (OCRVP) a primit plângerile a trei femei victime ale organizaţiei. Ele au declarat că au fost sechestrate într-un pavilion şi au fost constrânse la anumite practici sexuale.

Potrivit aceleiaşi surse, „cursurile” organizate de Gregorian Bivolaru urmăreau să-i determine pe participanţi să ia parte la activităţi sexuale şi/ sau fizice.

Mai mulţi participanţi au denunţat faptul că au fost constrânşi să-şi plătească „sejurul” făcând videochat, în cazul femeilor, sau munci manuale, în cazul bărbaţilor.

Autorităţile, alertate în vara lui 2022

La sfârşitul lui iulie 2022, Miviludes (Misiunea interministerială de vigilenţă şi luptă împotriva derivelor sectare) a sesizat Parchetul din Paris după ce a fost informată de Liga drepturilor omului în legătură cu 12 plângeri ale unor foste membre ale mişcării MISA.

„Mişcarea de integrare spirituală în absolut” este o sectă cu dimensiuni internaţionale fondată de Gregorian Bivolaru la începutul lui 1990 în România.

Numeroase femei de diferite cetăţenii au declarat că au căzut victimă activităţilor organizaţiei MISA şi liderului acesteia, Gregorian Bivolaru.

Parchetul din Paris a lansat, pe 10 iulie 2023, o anchetă pentru „abuz asupra unor persoane în situaţie vulnerabilă în bandă organizată de către membrii unei secte”, „sechestrare în bandă organizată”, „viol” şi „trafic de persoane în bandă organizată”.

CITEȘTE MAI MULTE despre Gregorian Bivolaru:

Gregorian Bivolaru a învins Statul Român. Motivul pentru care trebuie să primească 50.000 euro

„Adi de la Brad”, ucenicul lui Gregorian Bivolaru, aceeaşi soartă ca idolul lui. Ce le făcea copiilor şi femeilor

Gregorian Bivolaru a parasit penitenciarul, fiind eliberat conditionat

O cantareata celebra a incercat terapia lui Gregorian Bivolaru: si-a baut propria urina

author avatar
Mihail Ioan
836 afisari

10 COMENTARII

    • Nu este nici o diferenta intre Bivolaru si antivaccinistii de pe plaiurile mioritice!

      • pune in tine toate serurile din lume dar nu mai comenta impotriva antivaccinistilor. Bre fiecare face ce vrea… cine este maria ta sa spuna altora ce e mai bine sau mai rau pentru ei???? ca tot veni vorba traim cumva intr-o dictactura in care cineva te obliga sa faci ce vrea el impotriva vointei tale??? eu zic ca glontul e bun pentru tine… ti-l dai?

      • Si dupa capul tau trebuie sa ne vaccinam cu vreo 20 de doze din depozite, expirate, ca sa ii facem pe plac lui Vladut,Mihaila si lui Dr ula?
        Asta nu e atentat la sanatatea publica?

  1. „Destabilizatu” e Ciordacu ,sau Joe Bideu? Că tot veni vorba despre”moace”!

  2. Suedia a zis ca a fost persecutat politic si au refuzat extradarea.
    A contribuit la escaladarea infractionala a lu’ guru.
    Acu si Finlanda si Franta l-au persecutat?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger