AcasăNewsGuru Bivolaru, condamnat la inchisoare cu executare

Guru Bivolaru, condamnat la inchisoare cu executare

Gregorian Bivolaru a fost condamnat, vineri, la sase ani de inchisoare cu executare pentru trafic de persoane si acte sexuale cu minori.

Decizia luata de instanta suprema este definitiva, desi doua instante inferioare il achitasera pe liderul MISA. Interesant este ca procurorii au solicitat, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, 15 ani de inchisoare pentru Gregorian Bivolaru.

Acestia au incercat sa demonstreze ca liderul MISA isi ademenea victimele cu bunuri si foloase materiale si intretinea relatii sexuale cu minore, trei dintre acestea fiind identificate drept Madalina Dumitru, Ilinca Simionescu Ilinca si pe Agnes Arabela Marquez.

In schimb, avocatii apararii au incercat sa evidentieze ca faptele s-au prescris si ca doua dintre partile vatamate nu se considera parti vatamate si au avut probleme din cauza derularii procesului.

Gregorian Bivolaru a fost condamnat in lipsa, liderul MISA fiind in Suedia de aproape un deceniu. Gregorian Bivolaru a fost arestat in aprilie 2005, la Malmo, dar a obtinut statutul de azilant, oficialii romani lovindu-se de refuzul nordicilor de a-l extrada pe Guru Bivolaru.

author avatar
Cristi Ionita
338 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger