AcasăNewsGunoaiele europenilor, aruncate în România! Camioanele au făcut coade la vămi ca...

Gunoaiele europenilor, aruncate în România! Camioanele au făcut coade la vămi ca să le descarce!

Trei camioane în care se afla o cantitate totală de peste 67 de tone de deşeuri din îmbrăcăminte, textile şi aluminiu.au fost oprite să intre în România de poliţiştii de frontieră de la Nădlac II şi Petea, împreună cu reprezentanţii Gărzii Naţionale de Mediu. Şoferii nu au prezentat documentele legale pentru transportul de deşeuri.

Poliţia de Frontieră a precizat că agenţii de la Nădlac II, judeţul Arad, au făcut, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra a două automarfare, conduse de doi cetăţeni români.

Aceştia transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, deşeuri din îmbrăcăminte şi textile, pe ruta Germania-România.

35.800 kg deşeuri din aluminiu într-un camion

De asemenea, un maghiar de 50 de ani, care conducea un automarfar înmatriculat în străinătate, care transporta 35.800 kg deşeuri din aluminiu, de la o societate comercială din Germania pentru o firmă din judeţul Satu Mare.

”În total, în autovehicule erau transportate 67.840 de kilograme de deşeuri. În cauză, autorităţile de control au dispus nepermiterea intrării pe teritoriul României a mijloacelor de transport în cauză şi a mărfurilor transportate”, potrivit Poliţiei de Frontieră.

author avatar
Andrei Ștefan
1.067 afisari

8 COMENTARII

  1. Nenea Andrei, ma doare pixul deja de cand atat eu cat si altii va ”rugam” sa mai revizuiti putin notitele de la orele unde se preda , printre altele, singularul si pluralul substantivelor, limbii materne a traitorilor acestor meleaguri. Nu de alta dar fetele ar putea avea, in notiunea mai larga a cuvantului, coade, sau niste coade de ceapa (vorba bunicii)dar in vami se formeaza doar COZI, cozi si numai cozi, ANALFABETULE.

  2. Dle roman si ziarist pe deasupra, Andrei Stefan: camioanele au impletit coade la vama? Coade au fetitele sau codite; camioanele, oamenii fac/stau la cozi. Slava tie vorbitorule de limba romana. Profesoara ta stie ?

  3. Asta isi bate joc de noi.Cand eram in liceu unul a scris cauciuce in loc de cauciucuri.A ras toata scoala luni de zile de el pana s-a mutat la alt liceu.Cred ca domnul de fata trebuie sa se mute la o fabrica.Acolo ar putea fi mai util carand materiale de exemplu.

  4. ROMANIA n-are loc in Schengen !, deoarece este GROAPA DE GUNOAIE A UE !.
    Daca de 32 de ani infundau puscaria pe viata cei care au adus prima data tiruri peste tiruri de rezidii industriale din Germania ,alea cu dioxine cu maglavaisuri cu orice !,NU ,NU NU BAT CAMPII !,vezi deseurile duse prin jud Sibiu ,prin jud Bacau in anii 90 !!!,primele mari societati dotate cu TIR-uri moderne au fost cele care s-au capitalizat cu tirurile in care au intrat in Romania deseurile de la Sibiu Si Bacau !,in tiruri au fost platiti excrocii si penalii .
    De cate ori garda de mediu a facut dosare penale pentru cei care ardeau deseuri ? ,aia din Ilfov si Bihor ,o mafie intreaga.
    Cand am intrat in UE prima grija a fost sa dispara controlul din vami !,asta ca sa intre orice rahat in tarile foste socialiste .
    Cum au facut averi cei din vami ?,SPAGA sa traiasca si mafia din MAI +ANAF.

  5. Să-mi explice și mie cum a pus pe un camion 35800kg pe scurt 35 tone 800 nici nu pleca de pe loc camionul

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger