AcasăNewsGrupul Bilderberg vrea Grecia in euro

Grupul Bilderberg vrea Grecia in euro

Membrii Grupului Bilderberg, adeptii globalizarii prin federalizare si inventatorii monedelor unice, se vor reuni anul acesta la Chantilly, Virginia, intre 31 mai si 3 iunie.

Bilderbergii il aleg pe Romney presedinte al SUA in „templul” Westfield Marriott din Chantilly

Cea mai imperioasa problema pe agenda de lucru este Grecia si mentinerea ei cu orice pret in zona euro. Reuniunea este socotita cea mai dramatica din ultimii ani.

Grecia, in panza de paianjen

In ciuda tuturor „profetiilor” ca Grecia va iesi din zona euro, bilderbergii vor tine cu dintii ca aceasta tara sa ramana ancorata in datoriile catre FMI si sa respecte termenii duri ai  imprumuturilor. Scaparea ei din zona euro si eventuala revenire economica ar fi catastrofala,  devenind un model ca se poate si fara „stapani”, ceea ce ar  stopa proiectul globalizarii pentru cel putin o suta de ani. Cresterea economica pe care o cer socialistii europeni nu este, de asemenea, de luat in calcul, deoarece tarile UE ar putea scapa astfel repede de datoriile catre organismele financiare europene si internationale, create tocmai pentru a le subjuga financiar si a le obliga sa impuna legile ce duc spre globalizare. Prin federalizare, subliniem.

Ii aleg vicepresedinte lui Romney

Mitt Romney

Bilderbergii s-au lamurit cu privire la orientarea de stanga a lui Barack Obama si la intrunirea de anul acesta ii vor alege lui Mitt Romney un vicepresedinte, ceea ce arata, indirect, pe cine vor sprijini. Lui Obama, in 2008, i l-au ales pe Joe Biden. Se pare ca vicepresedintele lui Mitt Romney va fi senatorul de Florida, Marco Rubio. Alte teme importante de discutie vor fi razboiul impotriva Iranului si cenzurarea Internetului, domeniu in care pierd teren in Europa.

author avatar
Adina Mutar