AcasăNewsGrupare specializata in furturi din locuinte, destructurata. Patru barbati, retinuti!

Grupare specializata in furturi din locuinte, destructurata. Patru barbati, retinuti!

Oamenii legii din Valcea, colaborand cu politistii din Bihor, au reusit prinderea unor barbati acuzati de furt din locuinte. Cei patru au fost retinuti pentru 24 de ore.

Suspectii au varste cuprinse intre 23 si 33 de ani si sunt din Baia Mare. Marti, politistii au oprit in trafic masina in care se afla grupul in cauza, iar in timp ce au controlat autoturismul au gasit instrumente destinate descuierii butucilor montate la usile de la intrarea intr-un imobil.

Continuand verificarile in acest caz, oamenii legii au stabilit ca, in cursul aceleiasi zile, indivizii ar fi patruns intr-o locuinta din Ramnicu Valcea, de unde ar fi furat suma de 600 de lei, dar si un aparat foto. Mai mult, cei patru sunt acuzati ca au plecat din imobilul repectiv si cu sase bonuri de masa.

Ca urmare a faptelor constatate, suspectii au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind acuzati de furt calificat, se precizeaza intr-un comunicat al IPJ Valcea. Cei patru barbati urmeaza sa fie dusi in fata magistratilor, cu propunere de arestare preventiva.

Sursa foto: ziarulunirea.ro

221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger