AcasăNewsGruia Stoica cere sa fie judecat in libertate: “Sunt un om de...

Gruia Stoica cere sa fie judecat in libertate: “Sunt un om de familie. E ireal ce se intampla”

Adus in fata judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti, omul de afaceri Gruia Stoica, acuzat de fapte de coruptie, le-a cerut, luni, magistatilor sa fie judecat in libertate, mai ales acum cand se apropie Pastele.

“Sunt un om de familie, (..) tot ceea ce am construit a fost pentru ceilalti oameni. Tot efortul pe care l-am facut in viata s-a redus la 10 minute de inregistrate ambientala. (…) Este ireal ce se intampla”, a spus Stoica, in fata judecatorilor Curtii de Apel.

Potrivit omului de afaceri discutia pe acre a purtat-o cu avocatul Doru Bostina a fost una “ipotetica” si a catalogat drept “utopie” ideea ca i-ar fi dat acestuia trei milioane de euro pentru a afla pretul pe care il va cere CFR Marfa la o licitatie organizata de Complexul Energetic Oltenia.

Avocatul lui Stoica, Viorel Ros, a subliniat ca este inadmisibil ca un inginer sa fie inchis iar un avocat sa fie liber. “Nu cer arestarea domnului Bostina, ci acelasi tratament pentru Gruia Stoica. E mai periculos domnul Gruia Stoica, care a renuntat la toate functiile pe care le detinea, decat domnul Doru Bostina? Cu siguranta ca nu”, a spus Viorel Ros in fata instantei.

Curtea de Apel Bucuresti va decide daca Gruia Stoica va fi cercetat in continuare in stare de arest sau in libertate.

Gruia Stoica si Doru Bostina au fost trimisi in judecata la jumatatea lunii februarie, omul de afaceri fiind acuzat ca i-ar fi dat avocatului trei milioane de euro pentru a afla pretul cerut de CFR Marfa la o licitatie pentru transportarea carbunelui organizata de Complexul Energetic Oltenia, la care participa si GFR. Stoica a fost deferit justitiei, pentru cumparare de influenta, in stare de arest preventiv, in timp ce Bostina are interdictie de a parasi tara.

Sursa: b1.ro

author avatar
Alina Costache
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger