AcasăNewsGROAZA in Targoviste! Soferul unui microbuz, catre pasageri: "Azi o sa muriti...

GROAZA in Targoviste! Soferul unui microbuz, catre pasageri: „Azi o sa muriti cu mine, vreau sa fac o lume mai buna”

Trei femei din Targoviste au trait cosmarul vietii lor, dupa ce microbuzul in care se aflau a intrat intr-un copac, imediat dupa ce soferul le-a anuntat ca vor muri, pentru ca el vrea sa afac o lume mai buna.

In microbuz se aflau conducatorul auto si cele trei femei, victimele declarand ulterior ca soferul autovehiculului le-a spus: „Astazi o sa muriti cu mine, vreau sa fac o lume mai buna”, potrivit libertatea.ro.

„Soferul a scapat nevatamat, dar a suferit un atac de panica si a fost dus la recoltarea de probe biologice la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste, iar victimele, cele trei femei ranite in accident, sunt investigate medical la aceeasi unitate spitaliceasca. Sunt ranite usor, au escoriatii si leziuni superficiale”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita, agent Raluca Florescu.

Pasagerii au fost transportati cu ambulantele la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste.

„A zis ceva si nu am inteles, dupa care a mai zis: «Astazi o sa muriti cu mine, vreau sa fac o lume mai buna» si imediat a accelerat si ne-am dus direct in gard. Sincer cred ca are probleme de sanatate. A vrut cu siguranta sa ne omoare”, a povestit una dintre victime.

Soferul microbuzului, in varsta de 34 de ani, din Targoviste, va fi supus unui examen psihiatric.

Foto: libertatea.ro

author avatar
Alina Costache
897 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger