AcasăNewsGrindeanu vrea bancomate la sate

Grindeanu vrea bancomate la sate

Premierul „greu de ucis” se pragateste de lovitura vietii

Premierul intentioneaza sa duca tehnologia moderna in fiecare sat si catun, motiv pentru care crede ca a venit timpul ca peisajul rural sa fie completat cu bancomate.

Premierul crede ca bancherii ignora potentialul urias al zonei rurale

Prezent la Forumul Pietei Financiare (organizat de Asociatia Romana a Bancilor), Sorin Grindeanu a militat, ieri, pentru educarea financiar-bancara in masa a romanilor si racordarea zonelor rurale la sistemul bancar modern. ”Stiu sigur ca toti ne dorim acelasi lucru: o Romanie dinamica, prospera, conectata fizic si virtual la infrastructura europeana si nu numai, o Romanie in care copiii nostri sa-si doreasca sa traiasca, iar oamenii de afaceri sa vrea sa investeasca (…) Scoala trebuie sa creasca nivelul de alfabetizare financiara a romanilor, dar aici cred ca intervine si rolul dumneavoastra de a explica mai bine instrumentele si avantajele mai ales in zonele unde acoperirea bancara este redusa. Romania rurala este inca prea putin atractiva financiar pentru dumneavoastra si pot sa inteleg acest lucru, dar poate ca a venit timpul ca pe langa biserica, primarie, scoala si locul de socializare sa existe si macar un bancomat in fiecare sat sau comuna. Nu va cer sa faceti pionerat sau voluntariat, va cer sa va ganditi la potentialul urias al zonei rurale care aduna in acest moment jumatate din populatia Romaniei si, cred eu, si oportunitati nelimitate”, a pledat seful Guvernului la deschiderea lucrarilor Forumului.

author avatar
Simona Badulescu
106 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pai creaza Dmn-ul Grindeanu locuri de munca fa autostrazii fa investitii construisete fabricii cum facea Ceausescu si acuma sti sa radeti da el ca era dictator.Construiti scoloi dinspensare gradintite asfaltatii drumurile baga apa la oamenii in curti….Nu dezvolti tu satele cu un bancomat !!!!!…sunteti niste papagalii nu ati facut nimic ati furat tara de la lovitura de stat din 89 totii care ati venit la putere ….hotiilor pana nu s-o ridica poprul sa va spele si sa va mitralieze tot minciuni si prostii auzim de la voi

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger