AcasăNewsGrindeanu dă detalii despre vacanța petrecută cu consiliera sa în vârstă de...

Grindeanu dă detalii despre vacanța petrecută cu consiliera sa în vârstă de 20 de ani

Fostul premier și în prezent președinte al ANCOM, Sorin Grindeanu, a plecat într-o destinație exotică cu celebra consilieră, Cătălina Miriță, fostă Miss Buzău. Deplasarea a avut drept scop oficial participarea la o Plenară de comunicații poștale. Fostul prim-ministru reacționat.

„Nu am nimic de ascuns. Biletele de întoarcere sunt diferite pentru că nu s-au găsit bilete pentru toți membrii delegației la toate cursele. Este o minciună că eu și consiliera mea, Cătălina Miriță, nu apărem în fotografiile de grup. A fost o întâlnire foarte importantă”, a declarat Grindeanu.

La cateva ore după apariția știrii, mass-media a publicat și o fotografie de grup din deplasare. O imagine din sistemul Intranet al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), unde Sorin Grindeanu și Cătălina Miriță apar că au efectuat deplasarea în 27-28 iunie 2019 în Insulele Azore și au plecat de acolo cu o zi mai devreme decât restul grupului.

 

În imagine: Cătălina Miriță, consiliera fostului premier (Sursa foto: Facebook)

Pentru detalii, citiți și „Grindeanu și-a tras sfătuitoare versate, dar nu la ce trebuie. Cine sunt adoratoarele cu pilă?”.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
1.872 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger