AcasăNewsGrindeanu, audiat trei ore la DNA ca martor

Grindeanu, audiat trei ore la DNA ca martor

Premierul repudiat de PSD a dat cu subsemnatu’ in fata procurorilor anticoruptie

Desi prezenta sa la DNA a dat nastere la multe speculatii si supozitii, fostul premier a refuzat sa dea orice indiciu la finalul intalnirii cu procurorii.

Premierul repudiat de <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> a dat cu subsemnatu in fata procurorilor anticoruptie

Asaltat de ziaristii, Sorin Grindeanu s-a multumit sa afirme repetat doar ca a fost audiat in calitate de martor si ca in rest nu poate sa spuna nimic: ”Sunt lucruri pe care pot sa le declar si altele pe care nu. Nu vreau si nu pot sa va dau amanunte din acest dosar. Eu cred ca am fost cat se poate de clar, nu am niciun fel de problema, calitatea mea este cea de martor”. Nesecretizat a ramas doar sexul anchetatorului: ”Am fost audiat de un procuror de sex feminin”. Si tot Grindeanu a gasit de cuviinta sa pedaleze in context pe obligatia oricarui ”om de buna credinta” de a spune adevarul atunci cand este chemat ca martor intr-un dosar. In pofida deciziei de a-si tine gura cusuta, armura lui Grindeanu s-a fisurat pe ici pe colo in timpul bombardamentului ziaristilor. Astfel, Grindeanu a spus ca dosarul in care a fost audiat nu are legatura cu plangerea facuta de el secretarului general al Guvernului, Mihai Busuioc (pe vremea razboiului cu PSD-ul) si ca nu a fost audiat nici in ancheta referitoare la emiterea OUG 13. In schimb, a refuzat sa raspunda atunci cand a fost intrebat daca Liviu Dragnea ar putea fi chemat la audieri, ca urmare a discutiei purtate de el cu procurorul de sex feminin – refuz care ar putea fi interpretat ca un indiciu.

author avatar
Simona Badulescu
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger