AcasăNewsGreva Opozitiei, gata sa se sparga in capul Ecaterinei Andronescu

Greva Opozitiei, gata sa se sparga in capul Ecaterinei Andronescu

Desi satula pana peste cap de greva lui Crin Antonescu, Ecaterina Andronescu n-are curajul de a-i spune clar liderului Ponta ca vrea sa se intoarca la lucru.

Senatorii PSD Ecaterina Andronescu si Toni Grebla sunt gata sa munceasca si „la negru” in Senat, doar sa scape de greva

Semnele ca alesii PSD se simt prost in uniforma de grevisti se inmultesc de la o zi la alta. In loc sa tina aproape de liberalii care ameninta cu o greva a la long, social-democratii incearca sa le traga clapa aliatilor si sa participe pe sest la lucrarile din comisii, ignorand penibilul situatiei. Primul impas serios pentru pesedisti a aparut la Comisia de invatamant din Senat, unde se dezbate un proiect de modificare a Legii educatiei. Proiect la care senatorii PSD au depus amendamente pe care acum nu si le pot sustine. Contactata de presedintele Comisiei, pedelistul Mihail Hardau, Ecaterina Andronescu nu a avut puterea sa se tina tare si sa declare raspicat ca ea si pesedistii sai sunt in greva, ca asa au decis Ponta si Antonescu. Dimpotriva, i-a promis lui Hardau ca „face tot posibilul sa fie opozitia prezenta la comisie”. Slabiciune care poate fi taxata ori ca tradare a nobilei cauze a opozitiei unite, ori ca gest specific “spargatorilor de greva”.

Toni Grebla s-a saturat si el de protest

Toni Grebla

In ambele variante se remarca insa dorinta disperata de revenire la normal nutrita de pesedisti. Dorinta care, fie vorba intre noi, ii incearca si pe multi liberali, convinsi si ei ca ridicolul grevei i-a acoperit destul si ca ar fi cazul ca Antonescu sa-i slabeasca cu ambaturile lui de mare sef al Opozitiei. Nu spunem si de viitor presedinte pentru ca greu gasesti, fie si la PNL, persoane care sa mai parieze pe ajungerea lui Antonescu la Cotroceni. In ceea ce-i priveste pe pesedisti, acestia de pe acum il suporta din ce in ce mai greu pe Crin Antonescu. Ca dovada, senatorul PSD Toni Grebla ignora complet cele patru conditii recent impuse de liderul PNL si cere, in schimbul revenirii active in Parlament, doar purtarea unui „dialog adevarat” cu Puterea. Caz in care Grebla spune ca Opozitia isi va relua sigur activitatea, fie si doar pentru a vota masurile care privesc activitatea externa a Romaniei.

author avatar
Adelina Ionicel
766 afisari

3 COMENTARII

  1. DACA TOT NU FAC NIMIC PENTRU CEI CARE AI REPREZINTA IN PARLAMENT POATE MERG SAI AJUTE PE CEI INZAPEZITI SA DEA ZAPADA SA FACA CEVA NU SA STEA SA IA BANI

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger