AcasăNewsGreva de la metrou, ilegală în Starea de Alertă! De ce sunt...

Greva de la metrou, ilegală în Starea de Alertă! De ce sunt acuzaţi de terorism sindicaliştii din subteran

peronGreva de la metrou, ilegală în Starea de Alertă! De ce sunt acuzaţi de terorism sindicaliştii din subteran

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, vineri, despre greva de la metrou, că își dorește să se revină la normalitate prin dialog, dar nu se poate accepta ca cineva să își bată joc de sute de mii de români.

Principalul nostru obiectiv pentru structurile MAI este de a determina pe toți cei care sunt în acest conflict spontan să respecte legea: astfel de acțiuni nu pot avea loc în starea de alertă.

Sunt reguli de protecție sanitară încălcate și în consecință noi avem obligația să îi determinăm pe cei aproximativ 500 de angajați Metrorex să respecte legea.

În același timp, suntem obligați, pentru că efectul acestei acțiuni l-ați văzut la suprafață avem preocuparea foarte clară de a proteja cetățenii care se deplasează cu mijloacele de transport în comun de suprafață„, a declarat ministrul MAI, Lucian Bode.

Sindicaliştii, acuzaţi de sabotaj şi terorism

Metrorex a înaintat o plângere penală la MAI, care a fost înaintată de urgență la DIICOT, în care face acuzații „legate de sabotaj, de terorism”, după protestul spontan al sindicaliștilor de la metrou.

De asemenea, el a spus cum au intervenit polițiștii și jandarmii, atât la metrou, dar și la suprafață, în mijloacele de transport ale STB.

Cine și-a asumat să facă o astfel de acțiune, fie ea și spontană, va plăti în fața legii, de acest lucru să fiți convinși. Am avut aceste discuții și cu domnul prim-ministru Florin Cîțu și același mesaj l-a transmis.

Dosarul este legat de încălcarea prevederilor legale, că au obligația să asigure minimum o treime din capacitatea de transport, nu să întrerupă în integralitate transportul cu metroul.

Plângerea din partea Metrorex îi acuză pe cei care participă la acest protest spontan de sabotaj, de terorism. Respectiva plângere am transmis-o de urgență către DIICOT”, a mai zis Bode.

Reamintim, circulaţia metroului a fost blocată, încă de vineri dimineaţă, de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, aceştia coborând pe şine şi împiedicând pornirea trenurilor de pasageri.

author avatar
Andrei Ștefan
624 afisari

7 COMENTARII

  1. Se umfla mamaliga romaneasca !! 🙂 Ceea ce e un inceput, firav, dar adevaratul haos de acum incepe, bai Bode, te-ro-rism e in capul tau pr-o-st si mic ca un pi-tik !! 🙂 Vezi ca e un virus micut, o micuta arma bi-o-logica chinezeasca peste tot, in toate ministerele, v-a infectat deja de 30 de ani, se cheama virusul prostiei pure, in stil romanesc, hei-rupist !! 🙂 Nu te lasa, ministre, exe-cu-ta-i pe toti, la propriu, scoate armata pe strazi sa va-ne-ze arma asta biologica chinezeasca, asa ceva nu se mai poate, domnule ministru total aerian !! 🙂 Oamenii cer ochii sa se vada, va rugam faceti ceva, orice !! 🙂 Chiar si sub dvs. !! :)) Ha ha ha 🙂 Bai, virusule chinezesc, sa nu te prindem ca umblii pe strazi dupa ora 20, ca iti dam un pu-lan intre ochii aia mici sfri-jiti de chi-ne-zoi gal-ben, de nu te vezi !! 🙂 Ha ha ha 🙂 Bai, Bode, bai, rad astia de tine, nu se poate asa ceva, in patria democratiei desavarsite !! 🙂

  2. Tăceți, înghițiți tot ce vă slobozesc in gură ” autoritățile ” pizdii, ca acest Bode. Mucles, ce atâta protest? Ce sabotaj și terorism visează cretinul ăsta? Când EI sabotează România de 30 de ani, EI sunt teroriștii și asasinii. Bă, nenorociților!

  3. Comisarul .ro , astazi , 26 martie 2021 , ora 18:13 : ” DA , RETEAUA INFRACTIONALA PSD DIN FRUNTEA SINDICATELOR BUGETARILOR AR TREBUI DECAPITATA „.

  4. atentat terprist e si cand ajungi sa mori de foame ca nu mai ai loc de munca pt ca au inchis ce au vrut pe cifre de care ala de la sanatate vine in fata tarii si rade isteric!!!!!!! lipsa platii pt imm, a doctorilor din campania de vaccinare in pandemie , mineri etc ,etc e terorism financiar!!!!!!

  5. Adevarul.ro , astazi , 26 martie 2021 , ora 18:43 , articol de Afrodita Cicovschi : ” CINE E ION RADOI , SINDICALISTUL CARE A CREAT HAOS LA METROU , LANSAT IN POLITICA DE TRIOUL NASTASE -ILIESCU-VOICULESCU „.

  6. Comisarul.ro , ieri , vineri , 26 martie 2021 , ora 21:36 : ” VIDEO / MATERIAL PENTRU DNA / CITITI CE POVESTESTE SINGURUL JURNALIST ( Catalin Doscas ) CARE A FACUT O ANCHETA PE BUNE DESPRE MAFIA PATRONATA DE RADOI „.

  7. Spotmedia.ro , astazi , 27 martie 2021 , ora 00:10 , articol de Emilian Isaila : ” GREVA FARA REVENDICARI , O ACTIUNE MAFIOTA CU SUSTINERE POLITICA ” . ” Ion Radoi este ales deputat pe listele PSD in anul 2000 , iar in legislatura 2004-2008 devine senator PSD . . CEEA CE S-A INTAMPLAT VINERI A FOST O REACTIE DE FORTA A UNEI PARTI A RETELEI DE PUTERE DIN PSD . Amenintata ca pierde o sursa importanta de venit , banii din chiriile spatiilor comerciale din statiile de metrou , RETEAUA SUBTERANA DIN PSD A INCERCAT SA PROVOACE O CRIZA POLITICA ” ” Fara benzina , focul de la metrou s-a stins . MAI MULT , FURIA BUCURESTENILOR L-A SPERIAT PE RADOI , CARE A DEPUS ARMELE SI A ANUNTAT , PRIN INTERMEDIARI , CA GREVA INCETEAZA „

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger