AcasăNewsGreva de avertisment, azi, pe Otopeni

Greva de avertisment, azi, pe Otopeni

Avion cu destinația Londra, cale-ntoarsă pe Otopeni

Daca aveti bilete pentru o cursa care urmeaza sa plece sau sa ajunga la”Henri Coanda” sau doar asteptati pe cineva sa vina in Capitala, via Otopeni, e bine sa aveti in vedere faptul ca in aceasta vineri, timp de doua ore, va avea loc o greva de avertisment pe aeroportul international.

Aeroportul Otopeni

Demersul este programat sa aiba loc catre dupa-amiaza, respectiv intre orele 13 si 15 si implica atat angajati care se ocupa de incarcarea si descarcarea bagajelor pasagerilor, cat si de curatarea aparatelor de zbor, din cate anunta B 1 Tv. Drept urmare, exista posibilitatea sa apara unele intarzieri la nivelul zborurilor din acest interval.

Salariatii au ales aceasta metoda de protest pentru a-si face auzite mai bine nemultumirile, care se leaga, printre altele, de salarii, dar si de programul de lucru.

Ar mai fi de precizat faptul ca este vorba de angajati ai aceleiasi companii care au avut in plan sa initieze un astfel de demers de protest inca de inceputul anului, dar la momentul respectiv s-au vazut nevoiti sa accepte faptul ca instanta a suspendat o astfel de masura.

90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger