AcasăNewsGreva de amploare la CFR! Mai mult de 2.000 de oameni au...

Greva de amploare la CFR! Mai mult de 2.000 de oameni au intrerupt lucrul

Angajatii CFR si-au interupt munca, nemultumiti ca nu si-au mai primit salariile pe luna martie. Muncitorii ameninta ca vor face greva generala, daca sefii de la CFR nu vor rezolva cat mai rapid problema.

Angajatii CFR din Brasov au interupt lucrul, in dimineata de 17 aprilie, nemultumiti ca banii nu le-au mai intrat in conturi.

Ion Popescu, presedintele Federatiei Meridian, a spus ca banii au fost virati catre muncitori, dar de vina ar fi institutia bancara, arata Antena 3.

Liderul sindical FSTFR, Rodrigo Maxim a declarat ca angajatii S.C. Reparatii Locomotive au cele mai mici salariile din CFR.

„Reparatorii de locomotive au salariile foarte mici. Sunt oameni cu datorii la bănci şi totuşi nu îşi primesc banii la timp. Salariaţii s-au prezentat la serviciu, dar refuză să lucreze până nu li se plătesc salariile”, a zis Rodrigo Maxim.

Emilian Bunescu, lider sindical CFR Brasov, a spus ca au inceput protestul si alti angajati din tara, in Ploiesti, Iasi si Suceava.

Si in luna ianuarie a acestui an a fost greva similara. Mii de angajati protestau pentru ca nu isi mai primisera salariile.

author avatar
Anca Murgoci
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger