AcasăNewsGreseala nemaivazuta la Gala Oscarurilor. Cum va ramane in istorie ceremonia din...

Greseala nemaivazuta la Gala Oscarurilor. Cum va ramane in istorie ceremonia din acest an (VIDEO)

Momentul in care s-a restabilit adevarul

Pe langa multe premii, tinute si discursuri care mai de care mai speciale, ceremonia Oscarurilor din 2017 va ramane, cu siguranta, in istorie, ca urmare a unui moment nemaivazut.

Momentul in care s-a restabilit adevarul

Si anume dupa ce a fost anuntat un premiu gresit – adica trofeul pentru cel mai bun film. Care, in cateva minute, a trecut dinspre „La La Land” catre „Moonlight”. „Si premiul Academiei…pentru cel mai bun film…”, a inceput sa anunte Warren Beatty, inainte de a-i da plicul faimoasei Faye Dunaway, care a rostit un nume, inainte ca sala sa porneasca ovatiile: „La La Land”.

Lesne de inteles, cei din echipa musicalului care, in ultima vreme, a luat premiu dupa premiu, la evenimente prestigioase de profil, s-au bucurat din plin, mai ales ca era vorba despre un trofeu la o categorie ravnita la Oscaruri. Mai mult, au urcat in numar mare pe scena si au inceput sa curga discursurile de multumire.

Cand colo, ce sa vezi? Tanarul Jordan Horowitz, producator al musicalului s-a apropiat de microfon si a facut un cu totul alt anunt, restabilind, pana la urma, unicul adevar. „Hei, stati. E o greseala. Moonlight. Voi ati castigat (premiul pentru cel mai) bun film. Nu e o gluma”, au sunat frazele care au naucit echipa „La La Land”, au adus confuzie pe scena, in sala, dar si in fata televizioarelor – ceremonia fiind urmarita in direct de milioane de oameni – pana ca intr-un final sa transmita, practic, bucuria catre echipa „Moonlight”.

Cum anume de s-a putut intampla asa ceva? Ei bine, s-a explicat faptul ca in prima faza cei doi legendari actori de la Hollywood au primit plicul gresit, adica pe cel care o anunta pe Emma Stone, actrita din „La La Land”, drept castigatoare la categoria „cea mai buna actrita”. S-a citit apoi doar numele peliculei, si de aici confuzia!

[youtube]yXJMvKW8k1g[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger