AcasăNewsGreseala de tipar sau aviz liberalilor? Alianta PSD- UNPR insista!

Greseala de tipar sau aviz liberalilor? Alianta PSD- UNPR insista!

Exact cu doua saptamani in urma, pesedistii aflau, de la mica publicitate, ca s-au aliat cu uneperistii lui Gabriel Oprea. Anuntul a reaparut, ieri, in acelasi cotidan.

Cineva tine mortis ca tot romanul sa afle ca a aparut alianta PSD-UNPR

Anuntul este absolut identic si mentioneaza inregistrarea, la tribunal, a ”Aliantei politice ACS (PSD+UNPR) Alianta de Centru Stanga”.

Dincolo de faptul ca vestea i-a socat pe pesedistii obligati sa afle de existenta unor noi aliati prin mica publicitate, republicarea informatiei la rubrica ”anunturi speciale” ridica semne de intrebare.

O explicatie ar putea fi natura vestii, atat de surprinzatoare incat social-democratii lui Ponta au refuzat sa-i dea crezare si atunci a fost nevoie de o revenire ”negru pe alb”, cum se spune. O alta posibilitate ar fi ca liberalii sa fi crezut ca anuntul este o gluma, din moment ce ei, partenerii PSD-ului in USL, habar n-au avut ca li se inmulteste ”neamul”. Situatie in care, de asemenea, o republicare a anuntului se impunea. Ultima varianta ar fi ca pur si simplu redactia cotidianului in cauza sa fi gresit. Sau, cine stie, le-o fi dat bonus inca o aparitie… Indiferent de motive, cert este ca PSD si UNPR si-au (re)unit intr-adevar destinele, iar PNL s-a ales cu o noua ruda de stanga, neplanificata nici la mariajul cu PSD-ul si nici la impartirea ”cascavalului”.

author avatar
Simona Badulescu
753 afisari

1 COMENTARIU

  1. Uite coruptia, uite mogulii, uite oligarhii, uite Rusia, saraca Romania, ajunsa sa priveasca spre zbaterea unui singur om pentru a narui mostenirea comunisto-securista instalata intr-o democratie originala si vopsita in Maica Tereza sur Dambovita!

    Doamne milueste-i pe romani!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger