AcasăNewsGreii PSD baga capul la cutie

Greii PSD baga capul la cutie

Adrian Nastase renunta la ambitiile politice pentru a scapa de belele

Desi PSD trece prin clipe grele, corifeii partidului, gen Adrian Nastase si Viorel Hrebenciuc, tac chitic si se fac ca ploua la vecini.

Adrian Nastase renunta la ambitiile politice pentru a scapa de belele

Chiar daca Marian Vanghelie a „razgandit-o” pe Aura Vasile in sase minute, nimic nu le garanteaza pesedistilor ca apriga lor colega va inghiti supusa mustrarile lui Ponta si le va ramane alaturi si la anu’. Mai ales ca prin partid se vorbeste despre un adevarat val de plecari, care ar urma sa se reverse peste capul actualei conduceri in a doua jumatate a lunii ianuarie. Destinatia nu este foarte clara, zvonurile pomenind ba de viitorul partid al lui Mircea Geoana, ba de UNPR-ul lui Gabriel Oprea. Indiferent de refugiul ales, cert este ca tot mai multi pesedisti sunt incercati de un mare dor de duca.

Nastase si Hrebenciuc au intrat in hibernare

Viorel Hrebenciuc stie sa dispara la vreme

Dor accentuat si de intrarea in hibernare a unora dintre pesedistii consacrati, exemplele notabile in materie reprezentandu-le Adrian Nastase si Viorel Hrebenciuc. Ce-i drept, primul a socat deja asistenta atunci cand a anuntat public, imediat dupa finalizarea cu bine a dosarului „Matusa Tamara”, ca nu mai ravneste la nicio functie mai acatarii in partid sau in stat, afirmatie care se potriveste manusa cu ultima zicere pe surse: „Nastase a scapat (de o condamnare – n.r.) pentru ca nu va mai candida la nimic, va ramane simplu parlamentar”. Si mai ciudat este cazul lui Viorel Hrebenciuc care, desi nu are vreun proces in instanta, s-a dat pur si simplu la fund. Fosta „eminenta cenusie” oficiala a partidului, acesta a disparut nu numai din vizorul presei, dar si din cel al colegilor de partid. Iar perseverentii care au incercat sa dea de el cu ocazia adoptarii legii raspunderii magistratilor (lege pe care social-democratii au respins-o, initial, cu inversunare, dar au sfarsit prin a o lasa moarta exact in momentul adoptarii ei in Comisia juridica si in plen) au aflat cu stupoare ca eminenta sa ar fi taman in Thailanda. De unde, zic unii, ar fi si recomandat, telefonic, colegilor ramasi in transeele parlamentare sa o lase mai moale cu saritul in apararea magistratilor. Recomandare facuta, zic altii, si de Victor Ponta colegilor sai de partid senatori.

Geoana: USL-ul, sabotat de Ponta

Asa ajungem la ultima acuzatie lansata de Mircea Geoana la adresa mai tanarului sau „amic” aflat astazi in fruntea PSD-ului: “Cineva are interese ascunse, iar proiectul USL si al Opozitiei unite este in grav pericol de sabotaj chiar de la varf”, varf dominat de duetul Ponta-Antonescu. Geoana insa se refera doar la jumatatea pesedista reprezentata de Ponta, inamicul sau declarat. Care, de altfel, este banuit si de alti social-democrati ca s-ar afla intr-o cardasie cu dracu’, motiv pentru care nu numai ca nu ridica un deget pentru blocarea migratiei in partid, dar o si intretine prin comportamentul dictatorial si apetitul demonstrat pentru excluderea pesedistilor „indisciplinati”.

author avatar
Simona Badulescu
682 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nastase si Hrebenciuc, doi sacali inbataniti in praduieli, simt ca nimeni alti mirosul vanatorilor in ceafa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger