AcasăNewsGregorian Bivolaru a cerut redeschiderea dosarului, dar s-a ales cu o amanare

Gregorian Bivolaru a cerut redeschiderea dosarului, dar s-a ales cu o amanare

Cu o plimbare pana la sediul Tribunalului Sibiu, dar fara un raspuns concret. Cu asta s-a ales, in mare, cel supranumit „Guru”, in prima parte a zilei de miercuri.

Desi spera sa afle daca magistratii ii dau sau nu unda vede cererii de redeschidere a dosarului in care a primit – de la aceeasi instanta- sase ani de inchisoare, pentru acuzatia de act sexual cu un minor, asa-zisul lider spiritual al Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut- adus incatusat la tribunal- a aflat ca instanta sibiana a decis amanarea cauzei pentru data de 17 octombrie. Totul, in vederea citarii tuturor partilor din dosarul initial.

Ceea ce inseamna, practic, faptul ca Gregorian Bivolaru mai are de asteptat circa o luna pana sa afle cum vor decurge lucrurile cu solicitarea adresata instantei, prin intermediul aparatorului legal.

241 afisari
Zenville

Ultimele știri

Misterul piramidelor egiptene, desluşit! Cum au fost construite mai ușor în urmă cu 4.700 ani (VIDEO)

A apărut o nouă teorie despre construirea piramidelor circulă în ultimele zile. Acestea ar fi fost construite mult mai ușor pentru că în preajma...

Mugur Isărescu trage semnalul de alarmă: „Când datoria depășește 50%, trebuie luate măsuri”. Urmează îngheţarea pensiilor şi a salariilor?

Guvernul promite majorări de salarii şi pensii în anul electoral 2024, dar în 2025 ar putea veni prăpădul. Semnalul de alarmă l-a tras guvernatorul...
proger