AcasăNewsGrefiera care fura dosare, terorizata de clanul Raim

Grefiera care fura dosare, terorizata de clanul Raim

Liderul interlop Mustafa Raim, suspectat ca ar fi amenintat-o cu moartea pe grefiera

Magistratii Tribunalului Constanta au dispus arestarea Andreei Mehedinteanu, concubina interlopului Iuzeir Raim, pentru mituirea grefierei Semra Orem de la Judecatoria Mangalia cu un pachet de cafea, o ciocolata si un buchet de flori.

Liderul interlop Mustafa Raim, suspectat ca ar fi amenintat-o cu moartea pe grefiera

Insa, desi la perchezitia facuta la domiciliul sau au fost gasite mai multe dosare sustrase din arhiva instantei, grefiera a fost lasata in libertate, dupa audierea sa de catre procurori. Ceea ce a alimentat ipoteza ca, de fapt, aceasta ar fi doar o victima, care a cedat presiunilor si amenintarilor „locotenentilor” lui Mustafa Raim, sefului clanului de tigani turci din Sudul Litoralului.

Anchetatorii iau astfel in calcul si ipoteza ca femeia a fost terorizata de interlopi si a clacat psihic, acceptand sa incalce legea si sa puna la dispozitia suspectilor dosarele care ii interesau.

 

author avatar
National
1.831 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mda. Politia locala din Mangalia, a fost detatasat cu tot cu seful ei in alta localitate. Intre timp clanul lui Raim, a trecut la instaurarea oridinii si linsitii publice. Acestea fiind datele, in sedinta consiliului local al Mangaliei conduse de primarul care este el Tusac, a decis sa treaca si intitutia denumita Judecatorie, sub aceeasi aripa protectoare a clanului Raim. In acest context socio-politic anuntam ca in scurt timp orasul Mangalia fosta cetate Callatis, isi va schimba denumirea dupa ce clanurile lui Raim, Beinur si Sinan se vor lupta intr-o lupta dreapta tatareasca (pelivenii pentru cunoscatori). In nu stim daca de va numi Rangalia, Bengalia sau Singalia. Va tinem la curent cu toate lucrurile bune ce se fac in Mangalia(decomandata).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger