AcasăNewsGrecii de la Raycap, cuplaj dubios cu americanii de la AT&T

Grecii de la Raycap, cuplaj dubios cu americanii de la AT&T

CEO Michalis Roussoglou si presedintele Costas Apostolidis sunt supectati ca au escrocat statul roman

Dupa „tunul” Romtelecom,  de 20 de milioane de euro, grecii de la Raycap au gasit o alta companie de telecomunicatii de pe urma careia sa-si umfle conturile: AT&T, din Statele Unite ale Americii.

CEO Michalis Roussoglou si presedintele Costas Apostolidis sunt supectati ca au escrocat statul roman

Firma Raycap, condusa de CEO Michalis Roussoglou si presedintele Costas Apostolidis, se strecoara incet, dar sigur, spre inima Statelor Unite ale Americii, acaparand punctele-cheie: armata, transportul aerian si telecomunicatiile.

AT&T este compania nationala de telefonie din SUA

Culmea, in timp ce in Romania sunt suspectati de procurorii anticoruptie ca au pacalit statul roman in contractele cu Romtelecom si Hidroelectrica, dincolo de Ocean Raycap isi intinde tentaculele spre domeniile cele mai importante.

Raycap se lauda ca a semnat cu celebra companie americana

Firma acuzata ca a fabricat un brevet de inventie ca sa pacaleasca Hidroelectrica a bifat pe lista de clienti compania publica de telefonie din America, AT&T.

Acuzati de furt intelectual

Tinand cont de trecutul patat al celor de la Raycap, nu este exclus ca AT&T sa fi cumparat, de fapt, produse de doi lei impachetate frumos, asa cum au patit si companiile din Romania, la care statul este actionar. Sau, mai grav, vreun brevet fictiv, asa cum s-a intamplat cu inventia despre care se crede ca Raycap a furat-o de la francezi. Tinand cont de faptul ca Roussoglou si Apostolidis au „invadat” deja marina americana si transportul aerian cu niste dispozitive „anti-trasnet”, iar acum telecomunicatiile prin AT&T, este interesant de vazut care va fi urmatoarea miscarea tactica a grecilor. Sa fie oare Casa Alba?

author avatar
Dan Bratu
830 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger