AcasăNewsGRECIA - ROMANIA/ Vezi cum s-a pregatit Elena Udrea pentru marele meci

GRECIA – ROMANIA/ Vezi cum s-a pregatit Elena Udrea pentru marele meci

Nationala de fotbal a Romaniei sustine, vineri seara, un meci extrem de important pentru viitorul fotbalului romanesc, cel cu Grecia, din deplasare, din barajul de calificare la Campionatul Mondial din Brazilia, de anul viitor.

Confruntarea, desi la prima vedere doar una sportiva, naste emotii nebanuite in ambele tabere, chit ca vorbim de vedete din showbiz, politicieni sau oameni oarecare.

Una dintre personalitatile marcante ale vietii din Romania care in mod sigur va urmari confruntarea cu sufletul la gura este Elena Udrea, fostul ministru al Turismului si Dezvoltarii Regionale.

Cu gandul la disputa cu Grecia, Elena Udrea a postat, pe pagina ei de Facebook, un mesaj emotionant: „Ma pregatesc de marele meci de diseara. Am incredere ca ne calificam. Hai Romania!”. Ba chiar, pentru a fi mai convingatoare, politiciana si-a vopsit si tricolorul pe obrazul drept.

Fanii Elenei Udrea au primit cu urale poza, laudand-o inclusiv pentru aspectul extrem de tineresc si seducator. Provocata la discutii amicale, Elena Udrea a recunoscut ca spera ca Romania sa se impuna, in Grecia, cu 2-0.

author avatar
Cristi Ionita
439 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger