AcasăNewsGrecia, "ingropata" de un Sulik

Grecia, „ingropata” de un Sulik

Argument. Richard Sulik sustine ca Grecia e oricum in faliment

La un pas de faliment, Grecia a mai primit o lovitura, de data aceasta politica, din partea unui politician slovac.  Partidul lui Richard Sulik a votat impotriva ajutorului pentru statul elen.

Argument. Richard Sulik sustine ca Grecia e oricum in faliment

Cand liderii statele dezvoltate  isi munceau mai abitir mintile sa gaseasca solutii, pentru a salva euro de la prabuisire si Grecia de la deuzastru , un partid din Slovavacia si-a gasit cel mai prost moment sa-si faca publicitate.  Partidul Libertate si Solidaritate a votat  marti seara in Parlamentul Slovac impotriva majorarii fondului european de urgenta, iar liderul sau, Richard Sulik, a spus ca Grecia este oricum falimenatra, iar Slovacia nu are de unde sa dea bani.

George Soros, in impas financiar?

Preocupat. George Soros se teme ca euro ii va submina averea

Cunoscut  drept cel care a pariat impotriva lirei sterline in 1992 si a si castigat., omul de afaceri  american George Soros se arata ingrijorat de soarta euro, desi se aude ca ar fi pus pariu si impotriva acestei monede.  „Euro este departe de a fi perfect.  Nu trebuie sa i se permita sa submineze, posibil sa distruga, sistemul financiar global”, spune Soros intr-o scrisoare deschisa adresata liderilor UE,  lasand sa se inteleaga ca se teme inlcusiv pentru banii sai.

author avatar
Arpad Dobre
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger