AcasăNewsGrecia: Cel putin patru morti si mai multi raniti, in urma unui...

Grecia: Cel putin patru morti si mai multi raniti, in urma unui accident in lant

Peste 30 de masini au fost implicate, duminica dimineata, intr-un accident ce a avut loc in vestul statului elen. Cel putin patru oameni si-au gasit sfarsitul in urma coliziunii in lant.

UPDATE 2: Soferul unui camion despre care se vehiculeaza ca ar fi vinovat de producerea accidentului a fost arestat, anunta kathimerini.gr. Conducatorul auto nu ar fi grec, ci un cetatean strain. Potrivit politistilor, din motive neelucidate inca, autovehiculul respectiv a intrat in plin in masinile aflate in calea sa, pe autostrada elena.

UPDATE 1: Cel putin 20 de oameni au fost raniti in urma accidentului

Conform presei locale, unul dintre pasagerii masinilor implicate in accident a pierit ars de viu. Din pacate, alte trei persoane, au murit, in ciuda eforturilor medicilor de a-i salva. Echipajele de ambulanta sosite de urgenta in zona in care a avut loc accidentul au preluat mai multi raniti si i-au transportat la spitalele din Veria si Salonic.

Accidentul a avut loc pe o sosea din apropiere de orasul grec Veria. Peste 30 de masini si trei camioane au fost implicate in coliziunea in lant. La locul tragediei au ajuns mai multe echipaje de salvare, pompieri, dar si politisti. Cel putin doua masini au fost cuprinse de flacari, in urma impactului violent cu alte autoturisme.

Pentru moment nu se cunosc exact cauzele care au stat la producerea accidentului, insa politia face o ancheta in acest caz.

134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger