AcasăNewsGray le da peste nas europarlamentarilor USL

Gray le da peste nas europarlamentarilor USL

Mark Gray ironizeaza ”confuzia” europarlamentarilor USL, care visau sa scape de monitorizare si viitoarele rapoarte MCV doar cu o interventie in plenul PE

Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Mark Gray, distruge sperantele nutrite de PSD si PNL in vederea scaparii de monitorizare.

Mark Gray ironizeaza ”confuzia” europarlamentarilor USL, care visau sa scape de monitorizare si viitoarele rapoarte MCV doar cu o interventie in plenul PE

Europarlamentarii liberali Ramona Manescu si Cristian Busoi au solicitat incheierea procedurii de monitorizare a Romaniei prin MCV, reclamand expirarea duratei convenite in momentul aderarii si evaluarile ”subiective si neconforme cu realitatea”.

Colega lor pesedista, Corina Cretu, le-a tinut isonul acuzand nedreptatea care se face Romaniei si Bulgariei, singurele tari UE monitorizate. Raspunsul a venit de la Mark Gray care, dupa ce a remarcat existenta unui ”grad de confuzie” in modul in care percep cei trei situatia, a explicat ca nu exista termen limita pentru MCV, monitorizarea urmand sa inceteze doar atunci cand Romania isi va indeplini obiectivele de referinta asumate la aderare. ”Tine de autoritatile romane sa respecte aceste angajamente luate”, i-a trimis Gray la plimbare pe uselisti.

author avatar
Simona Badulescu
196 afisari

1 COMENTARIU

  1. tupeul mafiotilor uslinosi intrece orice inchipuire. Stalin, cu toti bolsevicii lui la un loc, ar fi putut lua lectii de la acesti bravi urmasi ai lor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger