AcasăNewsGravida in luna a saptea, batuta crunt de iubit. Unde era sotul...

Gravida in luna a saptea, batuta crunt de iubit. Unde era sotul in tot acest timp!

Cruzime fara margini. O tanara insarcinata, care urmeaza sa aduca pe lume un bebelus peste doar doua luni, a ajuns la spital, batuta crunt de barbatul cu care a avut o anventura extraconjugala.

Gravida in varsta de 22 de ani, originara din Vaslui, a ajuns pe mana medicilor, cu urme ale loviturilor incasate de la concubinul furios, atat pe fata, cat si pe corp. Femeia spune ca a fost batuta cu pumnii, chiar si in pantece. Scenele de groaza s-au desfasurat sub ochii celorlalti doi copii ai femeii ajunse la spital, in varsta de doi si respectiv cinci ani.

Incidentul s-a petrecut in timp ce sotul, tatal copilasului si cel despre care victima spune ca ar sti despre relatia ei, ar fi plecat in strainatate, la munca, potrivit vrn.ro. Agresorul, care a vazut negru in fata ochilor in clipa in care la urechile sale au ajuns zvonuri cum ca femeia ar avea o legatura cu un alt individ, a fost luat la intrebari de politisti, insa se apara si sustine ca nu e vinovat. Ancheta in acest caz, demarata de oamenii legii pentru a elucida conditiile producerii incidentului, continua.

212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger