AcasăNewsGrav accident, soldat cu peste 30 de morti: un autocar a cazut...

Grav accident, soldat cu peste 30 de morti: un autocar a cazut intr-o prapastie

Scene greu de privit si o operatiune contra cronometru, menita sa salveze persoanele care au supravietuit unui grav accident rutier in care a fost implicat un autocar in care se aflau peste 60 de persoane.

Accidentul a avut loc in dupa-amiaza acestei prime zile a saptamanii, pe raza unei localitati situate intr-o zona deluroasa, aflata la mai putin de 100 de kilometri de capitala nepaleza Kathmandu.

Din randul zecilor de oameni aflati la bordul mijlocului de transport, cel putin 33 au pierit, din cate a anuntat un reprezentant al autoritatilor locale, citat de site-ul CNN. Alti peste 30 de pasageri au avut de suferit de pe urma prabusirii autocarului, intr-o rapa. In ajutorul lor a intervenit inclusiv un elicopter al armatei nepaleze, care a preluat victimele, pentru a le transporta cat mai rapid cu putinta la spitalele de pe raza orasului Kathmandu.

Data fiind adancimea la care s-a oprit autocarul- circa 300 de metri de la nivelul carosabilului pe care l-a parasit, pare-se, intr-o curba- interventia salvatorilor este mai anevoioasa decat in mod curent.

Pe langa salvatori, la fata locului au ajuns si fortele de ordine, in randul carora se afla si anchetatorii care vor face cercetari la fata locului, pentru a stabili cu exactitate conditiile, dar si motivele producerii dramei rutiere.

[youtube]XId4laQYvko[/youtube]

83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger