AcasăNewsGrav accident pe soseaua de centura a Capitalei: un om a murit,...

Grav accident pe soseaua de centura a Capitalei: un om a murit, trei au fost raniti

Mai multe echipaje ale salvarii, dar si ale politiei au ajuns inca de la primele ore ale acestei zile, pe soseaua de centura a Capitalei, in zona localitatii Tunari, la locul unui accident rutier soldat cu mai multe victime.

Ca urmare a faptului ca un microbuz si un TIR s-au lovit, pe sensul Otopeni catre Tunari al soselei de centura a Bucurestiului, patru dintre cele cinci persoane aflate in primul mijloc de transport au fost ranite, din cate a anuntat un reprezentant al Centrului Infotrafic al Politiei Romane, intr-o interventie telefonica la postul B1TV.

Din pacate, una dintre victime nu a mai putut fi salvata, in ciuda eforturilor pe care le-au depus medicii in acest sens. Alte trei persoane au suferit leziuni grave, fiind transportate de urgenta la spital, pentru investigatii suplimentare si ingrijiri.

Accidentul- care a avut loc in jurul orei 7 – a afectat circulatia in zona, traficul rutier revenind la normal abia doua ore mai tarziu, respectiv la ora 9. Ramane ca politistii sa stabileasca exact conditiile in care s-a produs coliziunea si cine se face vinovat de producerea impactului.

sursa foto: Facebook/ISU

author avatar
Cristina Stefan
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger