AcasăNewsGrav accident pe DN6: Un mort si un ranit, dupa ce o...

Grav accident pe DN6: Un mort si un ranit, dupa ce o masina s-a lovit de o cisterna GPL

(foto: europafm.ro)

Accident de circulatie pe DN6, in dreptul localitatii Iepuresti, in Giurgiu. O femeie a murit si un barbat este grav ranit, dupa ce un Logan s-a lovit de o cisterna incarcata cu gaz petrolier lichefiat (GPL).

(foto: europafm.ro)

Autoturismul Logan circula, miercuri, pe DN6, in dreptul localitatii Iepuresti. La un moment dat s-a lovit de o cisterna ce transporta GPL, informeaza RealitateaTv. In urma impactului, o femeie a murit, iar un barbat a fost transportat la spital, cu rani grave.

Potrivit primelor informatii, autoturismul Logan ar fi derapat, intrand pe contrasens si lovindu-se de cisterna incarcata cu 14 tone de GPL. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Giurgiu, Gabriel Olexiuc, a declarat ca nu exista pericol de explozie sau de incendiu la cisterna incarcata cu gaz petrolier lichefiat.

In zona in care s-a produs coliziunea, traficul rutier este afectat. Soferii care au drum pe DN6, la Iepuresti, sunt avertizati ca in acest moment, in perimetrul unde a avut loc accidentul, se circula pe un singur sens.

355 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger