AcasăNewsGrav accident pe DN6. A intervenit descarcerarea: doi morti si mai multi...

Grav accident pe DN6. A intervenit descarcerarea: doi morti si mai multi raniti

A fost o interventie de proportii a salvatorilor si a politistilor, duminica dupa-amiaza, pe DN 6/E 70, la locul unui accident rutier cu efecte grave.

Trei autovehicule au fost implicate in coliziunea ce a avut loc in zona localitatii Simian, din judetul Mehedinti, din cate anunta reprezentantii Centrului Infotrafic. Este vorba despre doua masini mici si un microbuz.

Martorii au pus mana pe telefoane si au sunat la salvare, iar in ajutorul victimelor – 7 la numar, din primele informatii – au intervenit cadrele medicale de la ISU Mehedinti.

O data ajunsi la locul accidentului, cadrele medicale au asteptat ca salvatorii de la descarcerare sa reuseasca sa scoata dintre fiarele contorsionate mai multe persoane. Dintre acestea, din pacate, doua nu au mai putut fi salvate.

La fata locului au ajuns si politistii, carora le revine misiunea sa ancheteze cazul, dar si sa supravegheze reluarea in bune conditii a circulatiei in zona, la momentul de fata traficul pe DN6 (E70) Filiasi – Drobeta-Turnu Severin fiind intrerupt pe ambele sensuri, in zona localitatii amintite.

foto: Facebook

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger