AcasăNewsGrav accident pe DN 6: trei femei au pierit, un barbat in...

Grav accident pe DN 6: trei femei au pierit, un barbat in stare grava

Salvatorii care au intervenit de urgenta in ajutorul ocupantilor celor doua autovehicule implicate, marti la amiaza, intr-un accident deosebit de grav produs pe DN 6, la Ghimpati, au putut ajuta, din pacate, doar una dintre victimele impactului.

Desi au fost patru persoane in masina lovita violent de un TIR, doar una a supravietuit coliziunii dintre autoturismul care – potrivit giurgiveanul.ro – ar fi facut o manegra de intoarcere, fara a se asigura suficient. Autotrenul care se deplasa pe acelasi sens de mers, doar ca soferul nu a mai avut timp sa reactioneze la demersul facut de soferinta aflata la volanul masinii mici. Impactul a fost nimicitor pentru conducatoarea auto si cele doua femei aflate in masina, toate trei pierind pe loc. Conform aceleiasi surse, femeile ar fi fost rude.

Unicul supravietuitor aflat in autoturism a suferit leziuni grave si a ajuns la spital. Primele informatii indica faptul ca soferul TIR-ului nu a fost ranit. Ramane ca politistii ajunsi la fata locului sa intreprinda cercetarile menite sa lamureasca exact cum anume s-a produs drama rutiera.

218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger