AcasăNewsGrav accident pe DN 2, la Afumati: doi oameni au murit, alti...

Grav accident pe DN 2, la Afumati: doi oameni au murit, alti cinci au fost raniti

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Saptamana a inceput cu o tragedie rutiera. Doi oameni si-au gasit sfarsitul din cauza ranilor suferite intr-un accident ce a avut loc pe DN2.

Masina in care se aflau nu mai putin de sapte persoane s-a lovit de un TIR. In urma impactului rutier, produs pe DN 2, drumul national ce leaga Capitala de Urziceni, toate persoanele aflate in autoturism – intre ele si un copil in varsta de opt ani -au suferit traumatisme. Din pacate, pentru doua victime eforturile medicilor menite sa le salveze vietile au fost zadarnice, fiind declarate decedate. Informatia a fost confirmata de catre purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, intr-o interventie telefonica la B1 TV.

Restul celor cinci raniti au fost adusi de urgenta in Bucuresti, fiind transportati la Floreasca si Spitalul Pantelimon, pentru ingrijiri si alte investigatii de specialitate.

Conform Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc in jurul orei 10, la kilometurl 18 al DN 2, la iesirea din Afumati catre localitatea ilfoveana Sindrilita. Din primele date, autoturismul respectiv s-a lovit de un autocamion care transporta cereale.

In urma coliziunii, traficul rutier in zona a fost afectat o perioada de timp. Cauzele care au dus la producerea tragediei urmeaza sa fie stabilite in cadrul unei anchete.

author avatar
Cristina Stefan
279 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger