AcasăNewsGrav accident pe DN 1: cinci raniti, trei dintre ei copii

Grav accident pe DN 1: cinci raniti, trei dintre ei copii

Pasagerii aflati in doua autoturisme implicate, duminica, intr-un accident rutier, pe DN 1, au trecut printr-o experienta pe care nu o  vor uita foarte curand.

Doi adulti – o femeie si un barbat, precum si trei copii au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce autovehiculele in care calatoreau, pe drumul national 1, pe segmentul ce face legatura intre orasele Brasov si Sibiu, s-au izbit unul de celalalt. In ajutorul victimelor au fost chemati medicii de la ambulanta care, dupa ce le-au acordat primele ingrijiri, i-au transportat la doua spitale sibiene, pentru investigatii suplimentare si alte tratamente. Din cate se pare, barbatul a suferit cele mai grave leziuni.

Cele doua masini rulau, in aceasta dimineata, in jurul orei 9.30, pe DN 1, cand, la un moment dat, au intrat in coliziune, dupa ce, se pare ca unul dintre soferi ar fi pierdut controlul volanului . Din datele facute publice de catre reprezentantii Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe raza localitatii sibiene Porumbacu de Sus.

Cauzele producerii coliziunii vor fi stabilite de catre agentii de la rutiera care s-au deplasat la locul accidentului.

77 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger