AcasăNewsGrav accident lângă Bacău! Sunt opt victime, dintre care șapte copii -...

Grav accident lângă Bacău! Sunt opt victime, dintre care șapte copii – FOTO

accidentGrav accident lângă Bacău! Sunt opt victime, dintre care șapte copii - FOTO

Un grav accident rutier s-a produs joi dimineață, în zona comunei Nicolae Bălcescu din județul Bacău. În accident au fost implicate un autoturism și un microbuz. Au fost înregistrate șapte victime.

O persoană a fost încarcerată după ce un microbuz şcolar a lovit un autoturism. De asemenea, şapte copii au fost răniţi, potrivit bacau.net.

Forţele de intervenţie au intervenit pentru scoaterea acestuia dintre fiarele contorsionate ale autoturismului şi predarea sa către echipajul SMURD prezent la faţa locului, în vederea transportării sale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău.

Victimele au fost transportate la spital

„În urma accidentului a rezultat 1 persoană încarcerată. Aceasta a fost extrasă conștientă din autoturism de către forțele de intervenție și a fost predata echipajului SMURD în vederea transportului la spital.

În accident a fost implicat un autoturism în care se afla 1 persoană (cea încarcerată) și un microbuz în care se aflau 16 persoane (3 adulți si 13 minori), din care 7 (minori) au fost transportati la spital cu ambulanțele SAJ, cu contuzii minore.” a transmis ISUJ Bacău.

author avatar
Andreea Vlad
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger