AcasăNewsGRAV ACCIDENT la Iasi! Masina lovita de tren: Un copil de cinci...

GRAV ACCIDENT la Iasi! Masina lovita de tren: Un copil de cinci ani, IN STARE CRITICA!

Accident feroviar deosebit de grav, duminica dimineata, in localitatea Letcani, judetul Iasi. O masina, in care se afla un copil si mama lui, a fost lovita in plin de un tren care circula pe ruta Iasi-Dorohoi.

Micutul, in varsta de cinci ani, a suferit politraumatisme si a intrat in coma, dupa ce a fost aruncat din autoturism, urmare a impactului. El a fost transportat in stare critica la Spitalul de copii „Sfanta Maria” din Iasi, unde medicii fac eforturi disperate pentru a-i salva viata.

Mama copilului, vinovata de producerea accidentului, a fost si ea ranita, insa este in afara oricarui pericol. Femeia a fost dusa la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili exact circumstantele in care s-a produs accidentul. Din primele informatii rezulta ca femeia nu a respectat semnalele acustice si luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferata, noteaza rtv.ro.

„Echipajele noastre au intervenit in salvarea acestor doi pacienti. Este vorba despre un copil in varsta de cinci ani, gasit in coma, cu un traumatism cranio-cerebral acum deschis, un traumatism sever, care a necesitat intubatie si ventilatie mecanica de la momentul preluarii. Mama era constienta, insa, intr-o stare psihica grava, cu cateva contuzii usoare, stabila”, a declarat, la Realitatea TV, Diana Cimpoesu, medic sef UPU SMURD Iasi.

Tanara, in varsta de 25 de ani s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, oamenii legii stabilind ca nerespectarea semnalelor acustice si luminoase au dus la producerea accidentului feroviar . Soferita acuza doar cateva contuzii, insa fiica ei are sanse mici de supravietuire.

author avatar
Alina Costache
284 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger