AcasăNewsGrav accident la Constanta. A fost nevoie de interventia descarcerarii!

Grav accident la Constanta. A fost nevoie de interventia descarcerarii!

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Atat medicii de la ambulanta, cat si specialistii de la descarcerare au fost solicitati sa intervina de urgenta, duminica, la locul unui grav accident rutier.

Un autoturism condus de un barbat in varsta de 32 de ani si in care se mai aflau alti doi pasageri – o tanara si un copil de patru ani, ambii rude ale conducatorului auto – a ajuns sa paraseasca soseaua si sa se izbeasca de un arbore aflat pe marginea drumului.

Accidentul in urma caruia cele trei persoane aflate in autovehicul s-au ales cu o spaima cumplita, dar si cu leziuni a avut loc pe raza localitatii constantene Comana, pe DN 38, potrivit reporterntv.ro. Pentru a scoate toti pasagerii aflati in masina a fost nevoie de interventia unui echipaj de la descarcerare. Soferul, copilul si femeia au fost dusi la spital, pentru a fi evaluati din punct de vedere medical de catre specialisti.

Accidentul s-a soldat si cu pagube materiale insemnate, avand in vedere ca masina a fost grav avariata. Cauzele care au facut ca autoturismul sa ajunga sa se lovesca violent de copacul de pe marginea drumului vor fi stabilite in cadrul unei anchete a politiei.

165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger