AcasăNewsGrav accident cu 4 masini, in zona podului Baneasa: mai multi raniti

Grav accident cu 4 masini, in zona podului Baneasa: mai multi raniti

Patru autoturisme au fost implicate, vineri dimineata, intr-un accident grav care s-a produs undeva in zona podului Baneasa, din Capitala.

UPDATE 2 – Desi initial se anuntase ca ar fi fost vorba despre patru victime, numarul a fost revizuit la doua persoane. Intre timp, autoturismul care a ajuns pe sinele de tramvai a fost repusa pe roti.

UPDATE: O masina din randul celor implicate in accident s-a rasturnat pe liniile de tramvai din zona.

In urma impactului violent, patru persoane au fost ranite, iar autovehiculele avariate, anunta Digi24. Ca urmare a coliziunii, traficul rutier in zona a fost afectat, drept urmare soferii care au drum in zona ar trebui sa tina cont de acest aspect.

La fata locului au ajuns mai multe echipaje ale ambulantei, dar si de politie. Avand in vedere ca pe carosabil au ajuns bucati din masinile lovite, s-a imprejmuit perimetrul, pentru a se evita orice alt posibil pericol la adresa participantilor la trafic, dar si pentru a se putea face cercetarile de la fata locului, menite sa stabileasca exact cum anume s-a produs impactul.

Cadrele medicale care au intervenit in zona au declansat de urgenta operatiunea de acordare a primului-ajutor persoanelor ranite, urmand ca, dupa evaluarea starii victimelor, sa se decida in ce masura se impuna transportarea lor la spital.

Vom reveni cu informatii!

140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger