AcasăNewsGrav accident in Sibiu: Trei raniti au ramas incarcerati. Trafic blocat pe...

Grav accident in Sibiu: Trei raniti au ramas incarcerati. Trafic blocat pe DN1

Echipele de interventie au fost solicitate, de urgenta, vineri dupa-amiaza, la locul producerii unui accident de circulatie cu urmari grave. Trei oameni au fost raniti si au avut nevoie de ajutor pentru a fi scosi din masina intre fiarele careia au ramas prinsi.

Accidentul s-a produs in jurul orei 16.45, pe DN1, in localitatea sibiana Bradu. Un autoturism echipat pentru servicii de taximetrie si un tractor cu remorca s-au lovit. In urma impactului, trei persoane aflate in taximetru au suferit leziuni, potrivit Centrului Infotrafic. La locul accidentului au fost chemate echipaje de interventie, specializate in descarcerari, pentru a elibera ranitii dintre resturile masinii, in vederea transportarii lor la cel mai apropiat spital.

Ca urmare a producerii accidentului, traficul rutier in zona a fost blocat. Pana la remedierea situatiei, conducatorilor auto care tranziteaza zona le este recomandat sa aspete in coloana pana primesc semnalul, de la politistii aflati la locul accidentului, ca pot porni, in siguranta, la drum. Oamenii legii au demarat o ancheta pentru a afla exact cauzele producerii coliziunii auto.

Sursa foto: realitatea.net

author avatar
Cristina Stefan
397 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger