AcasăNewsGrav accident in Covasna: Tractor spulberat de tren - opt morti UPDATE...

Grav accident in Covasna: Tractor spulberat de tren – opt morti UPDATE

(foto: bistritaonline.ro)

UPDATE: Numarul oamenilor care au murit in urma accidentului din Chilieni a ajuns la opt. O femeie ranita a suferit un stop cardiac si, in ciuda eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvata. De asemenea, o alta persoana a fost gasita fara suflare pe camp, la cativa metri de locul in care remorca tractorului a fost izbita de tren.

Accident grav, sambata, in localitatea Chilieni, din judetul Covasna. Remorca unui tractor a fost lovita in plin de un tren. Sase oameni au murit si trei au fost raniti.

(foto: bistritaonline.ro)

Accidentul s-a produs in Chilieni, judetul Covasna, dupa ce remorca unui tractor care transporta 12 persoane a fost spulberata, la o trecere la nivel cu calea ferata, de un tren personal, potrivit RealitateaTv.

In urma impactului, oamenii aflati in remorca au fost aruncati pe camp. Ambulantele chemate la fata locului au acordat primul ajutor ranitilor si i-au transportat de urgenta la spital. Din nefericire, pentru sase persoane medicii nu au mai putut face nimic, fiind declarate decedate.

In cumplitul accident din apropiere de Chilieni a fost ranit si conducatorul tractorului. Din primele cercetati ale politistilor, se pare ca soferul vehiculului nu s-ar fi asigurat la trecerea de cale ferata si nu a mai avut timp sa manevreze tractorul pentru a impiedica producerea tragicului accident.

868 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger