AcasăNewsGrav accident in Constanta: doi oameni au murit. Alti doi, raniti. A...

Grav accident in Constanta: doi oameni au murit. Alti doi, raniti. A fost nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare!

Echipele de interventie au fost chemate de urgenta, luni la pranz, la locul unui accident grav, cu mai multe victime. O masina s-a lovit de un TIR, unul dintre raniti a ramas captiv intre fiarele contorsionate ale autovehiculului.

UPDATE: Doi oameni si-au pierdut viata in urma accidentului, precizeaza reprezentantii Centrului Infotrafic. Coliziunea a cauzat ingreunarea circulatiei pe DN2A Constant – Harsova, in zona localitatii constantene Topalu.

Coliziunea a avut loc in urma cu doar cateva zeci de minute, pe DN 2, in zona Hanul Morilor. La locul dramei au ajuns medicii de la salvare, dar si un echipaj de la descarcerare. Specialistii au intervenit pentru scoaterea unei persoane care a ramas prinsa intre fiarele masinii.

Bilantul accidentului in care au fost implicate un autoturism si un TIR este unul tragic. Potrivit observatordeconstanta.ro, un om a pierit, iar alte trei persoane au fost ranite. In timp ce leziunile a doua dintre victime sunt usoare, cealalta a fost ranita grav, fiind transportata de urgenta la spital, pentru investigatii de specialitate si tratament.

La locul impactului au ajuns si politistii, care vor sta de vorba cu soferii, dar si cu martorii, apoi vor face masuratori, in vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului de pe DN 2.

 

Sursa foto: judetuldambovita.ro

259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger