AcasăNewsGrav accident in Arges. Au fost implicate doua autocare cu zeci de...

Grav accident in Arges. Au fost implicate doua autocare cu zeci de oameni la bord

A fost o adevarata desfasurare de forte, noaptea trecuta, pe DN 73 D, in Arges, dupa ce doua autocare ce transportau muncitori de la uzina „Dacia” au fost implicate intr-un accident.

Coliziunea a avut loc pe raza localitatii Vulturesti. La bordul celor doua autovehicule se aflau in jur de 80 de persoane, 14 dintre acestea- 6 femei si 8 barbati- suferind diferite traumatisme, din cate au anuntat reprezentantii ISU Arges. Victimele au primit pirmul-ajutor de la medicii sositi la locul accidentului, ulterior fiind transportati cu ambulantele la spitalul judetean.

Fiind vorba despre un accident cu victime multiple, responsabilii au activat Planul rosu de interventie, ceea ce a insemnat ca in zona au ajuns zeci de salvatori, 7 masini de salvare SMURD si tot atatea de la Ambulanta Arges, trei masini ale pompierilor, una de descarcerare, dar si 9 echipaje de politie. Ar mai fi de mentionat ca la locul coliziunii a fost prezent si prefectul argesean Cristian Soare.

Ramane ca oamenii legii sa stabileasca exact, in cadrul unei anchete, cum anume s-a produs impacutl dintre cele doua autocare.

sursa foto: Facebook/ISU Arges

author avatar
Cristina Stefan
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger