AcasăNewsGrav accident de microbuz in Mures: sase raniti

Grav accident de microbuz in Mures: sase raniti

Clipe de groaza pentru oamenii aflati intr-un microbuz implicat intr-un grav accident, in Mures. Mijlocul de transport persoane s-a ciocnit cu un autocamion. Sase oameni au suferit leziuni in urma impactului.

Coliziunea a avut loc duminica, la amiaza, pe un drum din Mures. Potrivit romaniatv.net, trei pasageri din microbuz au ramas prinsi intre fiarele autovehiculului, fiind necesara interventia descarcerarii pentru eliberarea lor.

La locul impactului – in apropiere de iesirea din orasul Reghin-  au ajuns si medicii de la Ambulanta, pentru a le acorda victimelor primele ingrijiri, inainte de a-i transporta la spital. De asemenea, conform aceleiasi surse, la locul accidentului a fost solicitat si un elicopter SMURD, semn ca ranile suferite de pasagerii impun transportul cat mai rapid al victimelor la unitati medicale.

Cauzele producerii coliziunii nu sunt, pentru moment cunoscute, insa politistii au ajuns in zona, pentru a face masuratori si a sta de vorba cu martorii, in vederea elucidarii circumstantelor in care a avut loc accidentul din Mures.

Sursa foto: bzi.ro

117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger