AcasăNewsGrav accident de MICROBUZ in Arad: doi oameni au murit si mai...

Grav accident de MICROBUZ in Arad: doi oameni au murit si mai multe persoane sunt ranite!

Medicii de la Ambulanta au fost solicitati sa intervina de urgenta, joi la amiaza, pe DN 69, in judetul Arad, dupa ce un microbuz si un autoturism s-au lovit.


UPDATE 2:
Cirulatia rutiera in zona in care s-a produs tragedia in care a fost implicat un microbuz destinat transportului de persoane a fost reluata, in jurul orei 17.15.

UPDATE 1: Bilantul victimelor accidentului rutier din judetul Arad a ajuns la doi morti si patru raniti, starea acestora din urma fiind grava, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane.

––-

Un alt accident grav s-a produs, pe o sosea din tara, la doar  cateva ore dupa ce sase persoane au fost spulberate pe o trecere de pietoni, in Constanta. Cinci pasageri au suferit leziuni in urma accidentului care a avut loc in jurul orei 15.00, pe DN 69 Arad-Timisoara, intre localitatile Sagu si Vinga, conform Centrului Infotrafic. La locul impactului au ajuns atat medicii de la Salvare, care le acorda primul-ajutor celor trei persoane aflate in autoturism si care au fost ranite. De asemenea, doctorii au preluat doua victime aflate in microbuzul implicat in accident.

Pentru moment nu sunt cunoscute date despre starea ranitilor si despre gravitatea leziunilor pe care le-au suferit.

La locul accidentului au ajuns si politistii, care vor face masuratori si vor sta de vorba cu martorii, pentru a stabili cum anume s-a produs accidentul. Soferii care au drum in zona sunt informati ca, urmare a producerii coliziunii, traficul rutier in zona este blocat pe ambele sensuri, intre localitatile aradene Sagu si Vinga.

Vom reveni cu detalii!

author avatar
Cristina Stefan
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger