AcasăNewsGrav accident de circulatie pe DN 17: un mort si mai multi...

Grav accident de circulatie pe DN 17: un mort si mai multi raniti/4 masini implicate

Un accident de circulatie cu victime multiple a avut loc, duminica dupa-amiaza, in judetul Bistrita Nasaud.

Echipajele de la ambulanta, de la descarcerare, precum si de politie au fost chemate sa intevina de urgenta, in jurul orei 17, pe DN 17, la locul unui impact rutier in care au fost implicate nu mai putin de patru masini.

Impactul rutier- ale carui cauze urmeaza sa fie stabilite de politisti- s-a produs la iesirea din localitatea bistriteana Sieu-Magherus, pe sensul catre Beclean, din cate anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane, dupa ce unul dintre autoturisme a ajuns pe contrasens.

Conform bistriteanul.ro, in masinile respective se aflau opt persoane, cinci dintre pasageri ajungand pe mana medicilor de la salvare, inainte de a fi transportate la spital. Din pacate, ranile suferite de unul dintre soferii implicati in accident au fost atat de grave, incat, in ciuda eforturilor cadrelor medicale de a-l mentine in viata, barbatul in varsta de aproximativ 40 de ani nu a mai putut fi salvat. Doua victime au ramas incarcerate, tot atatea masini parasind carosabilul, in urma impactului violent.

Ca urmare a accidentului, circulatia in zona a fost blocata peste o ora, fiind reluata, pe un singur sens, alternative, incepand cu orele 19.15, din cate precizeaza reprezentantii Centrului Infotrafic. Conducatorii auto care au drum in zona sunt sfatuiti sa aleaga ruta ocolitoare DJ151 Bajenii de Jos – Blajenii de Sus – Bistrita.

198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger