AcasăNewsGrav accident de circulație, în România: doi oameni au murit!

Grav accident de circulație, în România: doi oameni au murit!

Un grav accident de circulație a avut loc luni, 25 martie, la ieșirea din Pașcani, spre suburbia Gâștești, pe drumul național.

Un bărbat în vârstă de 74 de ani și o femeie și-au pierdut viaţa.

Maşina victimelor a pătruns pe contrasens

Mașina în care se aflau, înmatriculată în județul Brașov, ar fi pătruns inexplicabil pe contrasens și s-a lovit de un camion ce circula regulamentar din sens opus.

Şoferul camionului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au luat în calcul două cauze: şoferul autoturismului ar fi adormit la volan sau i s-a făcut rău.

Cirulaţia pe DN 28, blocată zeci de minute

Din păcate, bărbatul a fost declarat decedat la fața locului, iar cea de-a doua persoană a fost resuscitată de personalul medical. După ce a fost stabilizată, a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Pașcani. Din nefericire, a decedat in unitatea medicală.

Cirulaţia rutieră pe DN 28 a fost blocată timp de câteva zeci de minute. Poliţiştii rutieri fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Accident şi în Bucureşti, luni

Un accident cu trei maşini şi un pieton s-a produs, luni, în faţa sediului Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) din Bucureşti. Pietonul a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Floreasca.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0”, au transmis oficialii Brigăzii Rutiere.

author avatar
Andrei Ștefan
287 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger